Idilă cu dădaca mea – The Rebound (2009)

Idilă cu dădaca mea – The Rebound online subtitrat este o comedie extrem de actuală, Idilă cu dădaca mea spune cu mult farmec o poveste de dragoste născută între doi oameni complet diferiți, în cele mai neașteptate condiții.

Când Sandy (Catherine Zeta Jones) descoperă că soțul său este infidel, decide să își ia copiii și să îl părăsească. În postura femeii de 40 de ani, mamă singură a doi copii, ea sfidează orice dificultate. Si pleacă la New York pentru a începe o viață nouă și a-și îndeplini un vis ambițios: acela de a deveni reporter sportiv.

Găsind locul de muncă mult visat, Sandy începe să realizeze cât de dificilă îi va fi tranziția spre statutul de femeie cu carieră. Si este nevoită să apeleze la serviciile unei bone, Aram (Justin Bartha), un tânăr de 25 de ani. Aram are o viață boemă și, în ciuda insistenței părinților săi, refuză să accepte joburile cu perspectivă care i se oferă; preferând să caute fericirea în locul banilor. Relația celor doi devine din ce în ce mai intensă, pe măsură ce tânărul începe să se atașeze de copii și; în ciuda anilor care îi despart, Sandy și Aram încep să conștientizeze cât de potriviți sunt unul pentru celălalt.

Idilă cu dădaca mea - The Rebound (2009) Online Subtitrat in Romana


Regia: Bart Freundlich
Actori: Catherine Zeta-Jones, Justin Bartha, Andrew Cherry
An: 2009
Gen: Comedie, Romantice
IMDB: 6.3


The Rebound (2009) Online Subtitrat