Idila capitanului Corelli – Captain Corelli’s Mandolin (2001)

Când un pescar din Idila capitanului Corelli – Captain Corelli’s Mandolin (2001) pleacă să lupte pentru Grecia în al Doilea Război Mondial, logodnica lui se îndrăgostește de comandantul italian din zonă.

Poate “Idila capitanului Corelli” s-ar fi lucrat cu subtitrare. În acest fel am fi avut actori greacă, italiană și germană aromatizante povestea cu sunet de limbile lor, și, probabil, mai quirkiness locale, de asemenea. În acest film Idila capitanului Corelli, există o scenă în care se spune ceva în limba engleză pronunțat cu o accent, și un caracter întreabă, ” Ce a spus? ” Și i se spune – în limba engleză pronuntat cu un alt accent.

Povestea Idila capitanului Corelli film online subtitrat are loc pe o mică insulă grecească; care servește ca un microcosmos de al doilea război mondial; și; ca fondul de scene de luptă și romantism. Sa poveste de dragoste co-există cu războiul mult mai inteligent decât romantismul în “Pearl Harbor”; dar are o lipsă similară de pasiune: Iubitorii par a fi acționează în misiune; mai degrabă decât să fie obligat prin pasiune.


Regia: John Madden
Actori: Nicolas Cage, Penélope Cruz, John Hurt
Anul: 2001
Gen: Romantice, Muzicale, Drama
Durata: 131 minute
IMDB: 5.9


Captain Corelli’s Mandolin (2001) Online Subtitrat