Identitati furate – Taking Lives (2004)

Identitati furate – Taking Lives (2004) film online subtitrat

Gen: Crima, Mister, Thriller
Scenariu: Michael Pye, Jon Bokenkamp
IMDB Rating: 6,2
Regizor(i): D.J. Caruso
Actori: Angelina Jolie, Ethan Hawke, Kiefer Sutherland

“Identități furate” este un alt unul dintre acele thrillere criminal în serie în cazul în care nu este nebun conținut de crimă, ci trebuie să conceapă și un model ingenios și diabolic, astfel încât să poată fi intuit de un anchetator care vizitează locul crimei și preia voie lui. Vibe jocheul de data aceasta este FBI agent Illeana Scott (Angelina Jolie), iar pentru prima dată alte polițiști o vezi, e pe spate în mormânt deschis de una dintre victime, senzație de durere sau de detectare ura sau doar, eventual, Identitati furate, sperii din polițiștii ca să nu o vor lua de la sine.

Deși e american, e în Canada, unde a fost citat pentru că are abilități speciale necesare poliția Montreal. Înainte de a vi se pare ciudat că polițiștii canadieni lipsește o singură persoană de aplicare a legii cu expertiza sa, reflectă pe această: Ei nici măcar nu știu că nu sunt în Montreal. La aproape foarte momentul în care am auzit “de la Montreal”, pe coloana sonora, este o lovitură frumoasă a Frontenac Chateau în Quebec City. Acesta este un pic ca polițiști Chicago nu observe ei sunt în picioare sub Muntele Rushmore.

Dar am subterfugiu. “Identitati furate” este, de fapt un thriller eficient, la nivelul său modest, dar elegant. Agent Scott cifrele rapid ca exista un model în spatele crimelor – fiecare victimă este cu câțiva ani mai în vârstă decât cel anterior, iar criminalul fură identitatea, așa că trebuie să fie o persoană atât de nefericit pentru a fi el însuși că el trebuie să-și intensifice în o serie de alte vieți. Un moment de reflecție ar fi l-au informat că victimele sale, au fost ei nu este mort, ar fi tine pasul cu el cronologic, dar poate, știi ce, e nebun.

E o mare pauză în cazul în care un proprietar artist si galerie numit Costa (Ethan Hawke) surprinde criminal la locul de muncă, și este capabil să furnizeze o schita de înaltă calitate a unui suspect. O altă evoluție: Dna Asher (Gena Rowlands), mama uneia dintre victimele presupuse, spune corpul mort nu este fiul ei. Apoi, in Identitati furate, nu după mult timp, ea vede fiul ei destul de viață pe un feribot. “Este un om periculos”, a spus poliția. El a fost unul dintre gemeni, dar să nu mergem acolo.

Polițiștii se numără Olivier Martinez și Tchéky Karyo, dintre care unul resentimente Scott, în timp ce alte privințe ei. Metodele sale includ elaborarea termene elaborate ale victimelor și fotografiile lor, dar cel mai mare dar ei este de a observa indicii mici. Când ea a încercat un proiect sub o bibliotecă, de exemplu, Nancy Drew este singurul detectiv care s-ar fi ghicit că în spatele caz este o ușă ascunsă într-o cameră secretă in filmul Identitati furate.