Ice Planet (2001)

Ice Planet (2001) Film Online Subtitrat


Regia: Winrich Kolbe
Actori: Reiner Schöne, Sab Shimono, James O’Shea
An: 2001
Gen: SF
IMDB: 3.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Ice Planet

Într-o scurtă perioadă de pace după un război teribil pe Pământ în viitor, Academia Militară spațială este atacată de o forță străină necunoscută și de neoprit. Noul comandant al academiei, împreună cu un grup de cadeți, scapă pe o stație de cercetare. Urmăriți de extratereștri, stația sare prin intermediul unui portal într-un hiperspatiu misterios, care îi trimite pe o planeta într-o parte necunoscută a universului. Unde sunt ei? Vor putea vreodată să se întoarcă pe Pamant?

Aceasta începe cu o voce de peste 30 de ani, care să ateste că mai devreme a existat un război mondial la nivel între Uniune și Consorțiul care a lăsat 10 la sută din populația Pământului. Acest lucru conduce la o imagine mentală a unui conflict de muncă ieși din mână. Va trebui să utilizați propria imagine mentală pentru acest război, deoarece un montaj evident nu este utilizat. De fapt, există o logică internă vag pentru războaie mondiale la nivel întâmplă când omenirea a dezvoltat de călătorie interstelară.

Deoarece cine va porni război mondial 3 atunci când toată lumea se limitează doar pe Pământ? Există, de asemenea, o logică de a avea un echipaj extrem de cosmopolit pe o navă spațială. La urma urmei China, India și, eventual, Brazilia va fi super-puteri în sfârșitul secolului al 21 deci există un pic de gândire dat la premisa viitorului. gândirea din păcate nu pare să se acorde orice altceva


Trailer Ice Planet