Ice on Fire (2019)

Putem inversa încălzirea globală? Documentarul Ice on Fire -Lupta împotriva încălzirii globale de la HBO explorează multele metode prin se poate reduce carbonul din atmosferă și, cel mai important, se poate provoca scăderea temperaturilor la nivel global.

Celebrul star american Leonardo DiCaprio a realizat un nou documentar privind schimbările climatice. Laureatul premiului Oscar, militează pentru un mediu sănătos dinainte de a deveni cunoscut pe toată planeta. Cea mai recentă producție a sa, “Ice on Fire”, este documentarul prin care starul american atrage atenția omenirii că există soluții pentru reducerea dramatică a poluării.

Adevărul e că în întreaga lume există o mişcare impresionantă pentru a ieşi din această criză climatică. Guvernele noastre şi politicienii şi cu siguranţă și reprezentanţii industriei reacţionează, dar din păcate, nu suficient de repede, precizează Leonardo Dicaprio, producătorul şi povestitorul filmului.

Presa nu ascultă prea mult vocea comunităţii ştiinţifice care se bazează pe fapte şi suntem inundaţi, acum, într-o lume în care faptele au devenit foarte confuze. Dar criza climatică există şi nu ar trebui să fie o chestiune neclară, spune Leonardo Dicaprio.

Ice on Fire”, filmul lui Leonardo diCaprio este și el o platformă. Producția, prezentată prima oară la festivalul de film de la Cannes, dezvăluie soluțiile științifice care sunt la îndemână acum pentru oprirea unei catastrofe climatice.

Ice on Fire (2019) Online cu Leonardo DiCaprio


Titlu Romania: Lupta împotriva încălzirii globale
Regia: Leila Conners
Actori: Raymond Baltar, Leonardo DiCaprio, Linwood Gill
An: 2019
Gen: Documentare
IMDB: 7.2


Ice on Fire (2019) Online Subtitrat


Trailer