iBoy (2017)

iBoy (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Adam Randall
Actori: Bill Milner, Maisie Williams, Miranda Richardson
An: 2017
Gen: Actiune, Crima, SF
IMDB: 6.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis iBoy

Tom este un adolescent obisnuit a carui viata se schimba radical dupa o intalnire violenta cu membrii unei gasti de infractori locali, intalniri care ii lasa fragmente din telefonul sau inteligent pe creier. Dupa ce se trezeste din coma Tom descopera ca nu va reusi sa isi reia viata normala deoarece a dezvoltat super puteri iesite din comun. Decide sa se razbune pe gasca care l-a agresat atat pe el cat si pe cea mai buna prietena a sa, Lucy. Se va folosi de noile sale puteri pentru a reusi acest lucru.

Voi încerca să nu dea nici o premisa a filmului, dar presentiment poate fi mea de birthed. Ce o mare poftă de mâncare pe povestea răzbunării, hacker. Personajul principal iese din comă și este capabil de a citi, hack și descifra telefoane, calculatoare și altele asemenea. Pe măsură ce povestea avansează el folosește această abilitate pentru a obține chiar și cu anumite persoane. Maisie Williams din GOT, este mare ca de obicei, iar personajul principal este perfect ca ne tese drumul prin poveste.

Nu voi da prea mult din complot, dar modul în care sunt Netflix a face aceste pietre aduce aminte de anii ’90 cand face film a avut șanse și noi privitorul au fost răsplătiți cu unele filme cu adevărat mari. Mi-a amintit imediat de joc video Watch Dogs, dar cu un tremur în mod diferit la ea. Britanicii au un mod de a face filme mari, fără a adăuga cheesiness la parcelele lor. Oricine este în tehnologie și cibernetică orice, ar trebui să dea aceasta un ceas. O alta a lovit Netfix, păstrați-le vine.


Trailer iBoy