Iarba e tot timpul verde – Grass is Greener (2019)

A impulsionat jazzul și hip-hopul. A declanșat un război împotriva drogurilor, bazat pe nedreptăți rasiale. Experții explorează relația dificilă a Americii cu marijuana. Grass is Greener este un nou documentar Netflix care pune focus pe subiectul influenței cannabisului în istoria muzicii și a discriminării rasiale în America. Snoop Dogg este una dintre personalitățile care apar în documentar, vorbind despre beneficiile plantei și influența sa în muzica pe care o scrie.

Netflix pune la dispoziția publicului un nou documentar Grass is Greener pe o temă de interes larg și controversă: marijuana și istoria ei în Statele Unite. Unul dintre cei care apar în documentar pentru a promova efectele benefice ale plantei-minune este rapperul Snoop Dogg.

Omul de televiziune și rapperul Fab Five Freddy este naratorul și investigatorul documentarului, aducând atenția asupra conexiunii între cannabis și istoria muzicii în America. Câteva din numele menționate în această privință sunt Louis Armstrong, Bob Marley, Cypress Hill și desigur, Snoop Dogg.

Din trailerul documentarului Grass is Greener putem vedea ca focusul este pe observarea modului în care marijuana și alte droguri au fost folosite pe parcursul istoriei Americii ca motiv principal pentru discriminare rasială. Snoop Dogg își declară poziția contra “războiului împotriva drogurilor“, vorbind despre influența adusă de ele în muzica lui.

Iarba e tot timpul verde - Grass is Greener (2019) Online Subtitrat in Romana


Regia: Fab 5 Freddy
Actori: B-Real, Steven Hager, Damian Marley
An: 2019
Gen: Documentare
IMDB: 7.1


Grass is Greener (2019) Online Subtitrat


Trailer