I Think We’re Alone Now (2018)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Apocalipsa din I Think We’re Alone Now online subtitrat se dovedeste a fi o binecuvantare deghizata pentru o reluare norocoasa – pana cand un al doilea supravietuitor apare si doreste companie. Filmul nu este film tipic post-apocaliptic pe care majoritatea audientelor sunt obisnuite.

Dupa ce m-am uitat la posterul minunat si am urmarit jumatate din trailer la acest film I Think We’re Alone Now online subtitrat, interesul meu a crescut. Cu cat mai mult am analizat proiectul si cu cat am invatat mai mult despre distributia si echipajul implicat, am fost cuprins. Filmul este regizat de Reed Morano si este interpretat de Peter Dinklage si Elle Fanning. Povestea vine dupa ce un supravietuitor aparent singuratic, al unei apocalipsuri misterioase, se gaseste cu o fata tanara. De-a lungul filmului cei doi discuta si formeaza legaturi, ce traiesc in aceasta lume linistita.

Rolul lui Dinklage din I Think We’re Alone Now online subtitrat este linistit si subtil, foarte rar vorbind si comunicand mai mult din priviri. Personajul lui Fanning este puternic si plin de energie. Cei doi au o mare chimie. Povestea filmului este similara cu cea pierduta in traducere, dar nu este executata, de asemenea. Pe tot parcursul filmului se pare ca sunt aproape, dar niciodata foarte romantic, doar supravietuind.


Regia: Reed Morano
Actori: Peter Dinklage, Elle Fanning, Charlotte Gainsbourg
An: Filme Online 2018
Gen: Drama, Mister, SF
IMDB: 5.7


I Think We’re Alone Now (2018) Online Subtitrat


Trailer


I Think We're Alone Now (2018)
I Think We're Alone Now (2018) Online Subtitrat in Romana

Apocalipsa din I Think We're Alone Now online subtitrat se dovedeste a fi o binecuvantare deghizata pentru o reluare norocoasa - pana cand un al doilea sup

Editor's Rating:
4