I Saw the Light (2015)

I Saw the Light (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Marc Abraham
Actori: Tom Hiddleston, Elizabeth Olsen, Maddie Hasson
Anul: 2015
Gen: Biografie, Drama, Muzicale
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<4eFOdp8MhI8/I.Sa" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis film I Saw the Light (2015)

Filmul biografic I Saw the Light spune povestea lui Hank Williams, una dintre vedetele de primă mână ale muzicii contry între 1940 și 1950. Viața lui a fost scurtată prematur, la doar 29 de ani (la sfârșit de an 1953), de un infarct. Moștenirea sa a căpătat proporții tot mai mari în ultimele decenii. Fiind inclus pe listele ce onorează celebritățile muzicii country.


Trailer I Saw the Light (2015)


Recenzie film online I Saw the Light (2015)

O secvență arată Williams și pedală său de oțel jucător-confidenta Don Helms (Wes Langlois) mersul pe jos în studiourile CBS din New York. Să apară la televizor acest lucru este urmat de o tăietură bruscă la bar după aceea. Cu a spune un membru al trupei, “A fost un spectacol bun.” Abraham re-creează excursie de vânătoare pe care Williams a căzut și a lovit la spate. Ceea ce duce la consumul de droguri escaladare, dar sa accident real are loc în afara camerei.

Câteva minute sunt cheltuite în călătoria lui Williams la Hollywood pentru a negocia un posibil rol de film. Fără să explice ce sa întâmplat în cele din urmă. Moartea chiar si cantareata este mantuiala, cu imagini documentare faux lui Rose oferindu-ne tot felul de detalii cu privire la motivele Williams. A trebuit să angajeze un student la întâmplare să-l conducă la concert de Anul Nou, dar Abraham neglijează să filmeze călătoria fatidica.

Această tendință de a ne spune laborios despre incidentele care filmul ar putea avea doar aratat la fel de ușor submineazǎ eficacitatea sa din nou și din nou. Din fericire, “am văzut lumina” vine la viață în întârziere scenele de performanță mult prea puține. Si decizia lui Avraam de a lăsa trupa juca de fapt, în direct amortizează cu putere.