I Love You, Now Die (2019)

Documentarul serial de la HBO I Love You, Now Die (2019) online subtitrat prezinta acțiunile lui Michelle Carter au socat o națiune – dar ce s-a întâmplat cu adevărat în spatele ușilor închise? Această prezentare specială de la HBO prezintă punctul de vedere al procuraturii și, alternativ, apărarea. La ce parte inclini tu?

I Love You, Now Die (2019) Online


Titlu original: I Love You, Now Die: The Commonwealth Vs. Michelle Carter
Regia: Erin Lee Carr
Actori: Michelle Carter
An: 2019
Gen: Seriale Online, Documentare
IMDB: 7.6


I Love You, Now Die (2019) SEZONUL 1 Online Subtitrat:

S01E01:

S01E02:


Trailer


Review I Love You, Now Die (2019)

Pe 13 iulie 2014, Conrad Roy III, în vârstă de 18 ani, și-a luat propria viață în parcarea unui Kmart din Fairhaven, Massachusetts, trăgând fumul de evacuare dintr-un camion în cabină. La recuperarea cadavrului, doi detectivi locali au descoperit mesaje text deranjante pe telefonul mobil al lui Roy de la Michelle Carter, în vârstă de 17 ani, încurajând sinuciderea.

Investigațiile ulterioare au evidențiat o parte răsucită a relației de lungă durată între baiat și fată, în care starea depresivă a lui Roy a fost întâmpinată cu o simpatie aparentă din partea lui Carter, chiar dacă ea a sugerat căi să-și pună capăt durerii existențiale prin uciderea sa. În curând, statul Massachusetts îl acuza pe Carter cu o ucidere involuntară, urgențele ei persuasive văzute ca un factor primar în moartea lui Roy.

Era un bătăuș, profitând de o victimă deranjată și trebuia să sufere consecințe. Ea a fost condamnată în 2017, iar după un recurs de doi ani, nu a fost trimis la închisoare. Justiția a fost servită.

Sau a fost? În I Love You, Now Die: The Commonwealth Vs. Michelle Carter, documentaristul Erin Lee Carr (“Mommy Dead and Dearest”) explorează povestea din perspectiva mai întâi a urmăririi penale și apoi a apărării. În Partea 1, Carr enumeră toate căile pe care Carter le merită să fie pedepsite, oferind povestea tristă a lui Roy – și efectele sale devastatoare asupra familiei sale – ca dovadă prima facie a vinovăției lui Carter.

Învățăm cum s-au întâlnit cei doi tineri și despre câteva întâlniri în persoană și apoi o corespondență on-line îndelungată. Și totuși, avocații lui Carter susțin că, pentru ai condamna pe acuzații de ucidere involuntară, ar fi stabilit un precedent juridic periculos, care ar putea să criminalizeze toate formele de vorbire, tânăra femeie în proces se dovedește a fi crudă în cel mai rău caz,

Dar, în partea a doua din I Love You, Now Die, învățăm mai multe despre trecutul lui Carter și al lui Roy, câștigând cunoștințe despre profunzimea depresiei lui Roy și despre aspectele disfuncționale ale vieții sale de familie, precum și despre problemele mentale ale lui Carter.

Ambii copii au fost prescrise medicamente cum ar fi Prozac, pe care un psihiatru criminalist le-a clarificat, fiind potențial responsabilă pentru o stare de delusire prelungită. Carter a suferit în mod obișnuit auto-vătămare și a suferit de asemenea și nesiguranță.

Directorul Carr din I Love You, Now Die spune în mod eficient că este cel puțin posibil ca Carter să creadă cu adevărat că îi ajuta pe prietenul ei să scape de durerea lui. Nu trebuie să cumpărăm toate argumentele apărării pentru a ajunge la concluzia că ceea ce are nevoie Carter este terapia și / sau medicația, mai degrabă decât închisoarea.

Dar în închisoare ea stă acum, cu un nou standard de convingere asupra cărților care ar trebui să ne dea întreaga pauză, indiferent de modul în care ne simțim în legătură cu decizia judecătorului. Un lucru fără îndoială este meritul acestui film, care are virtutea de a permite spațiu de dezbatere, în timp ce, simultan, se manifestă compasiune față de toate părțile. Un tânăr a murit; care nu este în conflict. Să ne întrismeze tragedia și consecințele ei, chiar dacă ne gândim la meritele cauzei.