I Know You’re in There (2016)

I Know You’re in There (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Robert Lawson Gordon
Actori: Mindee de Lacey, Will Hurst, Karin Lee
An: 2016
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 4.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis I Know You’re in There

Mama lui Tom Redding isi pune capat zilelor lasandu-l singur pe lume. Sau cel putin asa credea tanarul. Mare ii este mirarea cand afla ca mai are o sora care s-a nascut cu un handicap din cauza caruia nu poate vorbi, nici nu se poate misca. Tom ia decizia de a merge impreuna cu sora sa in casa defunctei lor mame in speranta ca va reusi sa gaseasca vreun document cu privire la boala de care sufera sora sa. Ajuns aici, Tom este torturat de un spirit malefic care il aduce in pragul nebuniei. Tom este determinat sa lupte impotriva acestui spirit cu toate fortele.

Atunci când Tom Redding vine să știe despre existența stocurilor încă sora lui bolnav mintal după ce mama sa comite suicid, în termen de secunde de la întâlnirea ei, el decide să o ia instantaneu la loc izolat mama lor decedat. Tom înregistrările lor de călătorie și de ședere mareșalului acele secvențe video într-un documentar.

Cu toate acestea, o prezență supranaturală face viața dificilă. Prietena lui Tom care le vizitează devine prinși în capcană, de asemenea. Este doar un vechi film de groază de modă simplu, fără nici un material frică, să-refrigerare se transformă singur os. Nu este o groază atunci, nu? Doar că parcela se întâmplă să fie ca o mulțime de alte filme ale genului inabusita de un deficit marcat de originalitate.

Cinematografie, destul de des cu juxtapunerea lui Tom metraj și documentare, iar părțile relativ bine jucat de Mindee de Lacey și Grainne McDermott, respectiv, sunt singurele lucruri care merită o anumită apreciere. Restul este o jumătate de plăcintă.


Trailer I Know You’re in There