I Know This Much Is True (2020)

Serialul I Know This Much Is True online subtitrat este bazat pe romanul cu același nume al lui Wally Lamb, din 1998. Seria lui Derek Cianfrance va ofera un carnaval al ororilor, fiind greu de egalat din acest punct de vedere. De-a lungul celor șase episoade există cazuri de viol, copii maltratati, moarte, auto-mutilare, sinucidere, mai multe accidente brutale, chiar aluzii despre un blestem asupra unei familii.

La un moment dat, spectatorii neobisnuiti cu povestea lui Lamb ar putea anticipa apariția incestului, întrucât este singurul lucru ce ar putea sa ne mai provoace un șoc – în cele din urmă Cianfrance a flirtat cu acel subiect, chiar dacă l-a abandonat, într-un subplot profund. O parte din actiune are loc, initial, într-un mic oraș din Connecticut, la începutul anilor 1990, cu flashback-uri care se întind între anii 1800 și 1980.

I Know This Much Is True creeaza vag o analogie intre mizerabila moștenire de familie si momentul in care America incepe Razboiul Golfului. Președintele George Bush este văzut frecvent la TV în diferite medii, precum videoclipurile MTV, pe care Cianfrance le va sublinia ocazional pentru a îmbunătăți starea de spirit anti-nostalgică a seriei, în special în numeroasele scene in care oameni se ceartă și cuplurile care se despart și se distrug unul pe celalalt.

Distribuția completă: Philip Ettinger, Kathryn Hahn, Melissa Leo, Juliette Lewis, Rosie O’Donnell, Mark Ruffalo.

I Know This Much Is True (2020) Serial Online Subtitrat


Titlu Romania: O parte de adevăr
Regia: Derek Cianfrance
Actori: Mark Ruffalo, Melissa Leo, John Procaccino
An: 2020
Gen: Seriale Online, Drama
IMDB: 7.9


I Know This Much Is True (2020) SEZONUL 1 Online Subtitrat:

S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:


Trailer