I Dream Too Much (2016)

I Dream Too Much (2016) Film Online Subtitrat

Regia: Katie Cokinos
Actori: Danielle Brooks, Diane Ladd, James McCaffrey
Anul: 2016
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 6.9

Se lucreaza la subtitrare!

Trailer I Dream Too Much (2016)

Recenzie film online I Dream Too Much (2016)

Fanteziile literare romantice joacă un rol important în Katie Cokinos drama-de-venirea vârstă despre o tânără care își găsește viața ei sa schimbat de timpul petrecut cu ea o mare-matusa. Executiv produs de Richard Linklater, eu visez prea mult nu trăiește destul măcar la aspirațiile sale modeste.

Dar nu oferă un portret sensibil trase de prietenie de sex feminin multigenera care să rezoneze în special cu femeile tinere. Filmul a fost prezentat recent la Festivalul de Film din Manhattan.

După ce a absolvit recent colegiu, Dora se găsește expediată ei suburbie din New Jersey, acasă, atunci când ea ar fi mult mai degrabă călătoresc cu un prieten în Brazilia.

Presati de o singură mama ei (Christina Rouner) pentru a studia pentru ei LSAT. ea scapă de voluntariat pentru a ajuta la ei mătușa Vera (Diane Ladd), după ce femeia în vârstă rupe piciorul.

Calatoriile spre casa lui Vera în nordul statului New York. Alex Rappoport cineast surprinde setările de iarnă în toată frumusețea lor sumbră – tânăra nu este primit cu căldură, dar în schimb este îndeplinită cu condescendență și bătaie de joc.

Dar lucrurile încep să se schimbe după Dora descoperă jurnalele ei mătușa lui. multe dintre ele care gravitează în jurul relației ei tulbure cu soțul ei târziu, un celebru autor-jurnalist. Dora, de asemenea, lovește o prietenie cu Abbey (Danielle Brooks). un aspirant cântăreț, compozitor disperat. în atenția unui rezident local (James McCaffrey), care se întâmplă să fie un producător muzical celebru.