I Don’t Feel at Home in This World Anymore (2017)

Cand o femeie depresiva din cauza nenumaratelor probleme intampinate de-a lungul vietii este jefuita, gaseste o noua motivatie in viata in incercarea de a-i gasi pe cei care au jefuit-o cu ajutorul vecinului sau. Insa, curand, acest duo straniu va fi nevoit sa infrunte un numar mare de criminali periculosi. In plus, politia a refuzat categoric sa o ajute ceea ce i se pare inadmisibil. Reuseste sa dea de locatia hotilor cu ajutorul unei aplicatii pe telefon. Habar nu are la ce pericol se expune.

Ambii au lucrat la Ruină Albastru și Camera Verde împreună care au fost ambele filme foarte prime cu povești și personaje pe care le poti crede de fapt exista. Așa că atunci când am văzut Blair a fost scris și regizat propriul său film, m-am așteptat o mare parte din aceleași vibes credibile și am luat-o.

Filmul I Don’t Feel at Home in This World Anymore online subtitrat nu ar fi la fel în cazul în care au fost susținute de o companie de film mare și cred că de aceea aceste filme indie prezentate la Sundance sunt atât de bune. Când am auzit de Netflix cumparat acest film am fost un pic prea excitat. Acesta va sperăm, în mod colectiv, cu alte mari filme indie, aduce standarde mai bune pentru mediu gunoiul de box-office.


Regia: Macon Blair
Actori: Melanie Lynskey, Chris Doubek, Marilyn Faith Hickey
An: 2017
Gen: Comedie, Crima, Drama
IMDB: 7.0


I Don’t Feel at Home in This World Anymore (2017) Online Subtitrat