I Am Soldier (2014)

I Am Soldier (2014) Film Online Subtitrat

Gen: Actiune, Razboi, Thriller
Producator(i): Ronnie Thompson
IMDB: 4.5
Regia: Ronnie Thompson
Actori: Duncan Casey, Lee Charles, Noel Clarke, Josh Myers, Tom Hughes, George Russo, Joe Egan, Jordan Long

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

I Am Soldier a apărut în Netflix mea coadă de altă săptămână, o producție britanică, cu puține detalii de însoțire sau mare prezenta online. Noel Clarke, afișată în mod vizibil în ceea ce există puține promovare, pare a fi pe tabloul principal, după ce a absolvit de la medicul său, mai degrabă whiny Cine zi și a devenit unul dintre actorii mai ușor de recunoscut de la înființarea film britanic, chiar și a abuza de direcție, atunci când el nu este popping sus în lucruri obișnuite, cum ar fi star Trek în întuneric. Dar este aceasta ultima, care arata la suprafata pentru a fi la fel de generic așa cum este posibil, ceva care a fost în valoare de luare a? Sau este un pic mai mult decât “filmul militar britanic” se pare ca?

Suferind coșmaruri despre un incident traumatic în trecutul său in filmul I Am Soldier, Armata bucătar Mickey (Tom Hughes) încearcă cursul selecție de Special Air Service din Marea Britanie, supravegheat de supraveghetor pupa plt Carter (Noel Clarke). Din primele impresii proaste, prin probleme fizice extensive și pe periculoase situații SAS confruntă în domeniu, Mickey tinde să devină un membru al serviciului special de elita din lume.

Filme de acest fel I Am Soldier, veți vedea, probabil, o jumătate de duzină de un an ieșind din scenă britanic, de sex masculin-centric filme cvasi-acțiune, bazate în jurul armata, bandele criminale, închisorile sau huliganismului din fotbal, toate încearcă să captureze o pic de Guy Ritchie numai fără munca script genial sau distribuția decente. Stii tipul, care ocolesc frecvent cinematografe cu totul. Cel mai bun se poate spune, în general, despre ei este că acestea sunt o metodă acceptabilă 90 de minute de divertisment pe care nu ar fi de vis vizionarea a doua oară, și că, în esență, ceea ce Eu Sunt soldat este.

O structură de bază in filmul I Am Soldier, unele caractere de bază, un final de bază și un peisaj frumos sunt ceea ce ies în evidență în I Am Soldier, un film care oscilează pe luarea unor riscuri cu parcela sa ocazional, dar în cele din urmă se stabilește pentru o averageness confortabilă în momentul în care creditele sunt rulare. Drumul Micky de PTSD suferință bucatar (șocant: el nu este într-adevăr un bucătar) pentru om greu SAS, îi pune de-a lungul destul de bine, dar are puține caracterizare sau interacțiuni memorabile cu ceilalți membri ai distribuției. Un prim act de formare pare a mai mult de un faux-documentar despre modul în care recruții SAS decât orice, doar cu fața pupa caută Noel Clarke, în acest produs.

Chestii de genul o privire în profunzime, la SAS “Fan Dance” – o călătorie 20 oră în jurul munților Welsh pentru a testa rezistenta – este interesant, dar nu se simte într-adevăr ca ceva prea captivantă, probabil din cauza caracterele implicate – Mickey, sa prietenul condamnat și un geamăt fără nume – sunt atât de ros, mai ales în acel moment la inceputul filmului. Nu știu prea multe despre ei, cine sunt, de ce sunt acolo, sau de ce ar trebui să vă pese de succesul sau eșecul lor. Deci, în timp aceste segmente ale filmului oferi o privire la gradul de care SAS cere solicitanților sale de a se testa, este încă destul de superficial in filme online I Am Soldier.

Filmul I Am Soldier îmbunătățește în actul al doilea său, o examinare a ceea ce pare să fie într formare SERE – supraviețui, Evadare, Resist, Extract – în Forțele Speciale Britanice, ca Mickey trece printr-o simulare fals punct de vedere tehnic, dar brutal realist de a fi capturat și interogat de ” inamice “forțe. Este de fapt cum se deschide filmul, în medias res, care este una dintre cele mai bune decizii structurale directorul făcute.