I Am Patrick (2020)

Filmul online I Am Patrick (2020) dezbraca secole de legendă și mit pentru a spune adevărata poveste a Sfântului Patrick. Prin reconstituiri istorice, interviuri cu experți și propriile manuscrise ale lui Patrick, retraiti călătoria de la om la sfânt. Adevărul este ca mare parte a ceea ce știm despre Patrick a fost înflorit sau, unele fapte si lucruri, complet inventate de-a lungul vremurilor.

Știm foarte puțin despre omul din spatele mitului: nu știm când s-a născut, când sau unde a murit, dacă a eliberat vreodată Insula Smarald de șerpi, Patrick însuși nu a scris niciodată despre asta. In schimb, a lăsat în urmă câteva scrisori – cea mai importanta servește drept scurtă autobiografie și, in acelasi timp, isi discrediteaza brutal criticii; da, pare ca și sfinții aveau dusmani.

Acest documentar drama I Am Patrick online subtitrat – aproximativ 80% reconstituire, 20% interviuri cu experți – oferă publicului o imagine a adevăratului Patrick. El povestește tineretea sa, destul de luxoasa (pentru acele vremuri), și indiferenta spirituala. Acesta povestește cum a fost răpit din Marea Britanie Romană și vândut ca sclav în Irlanda – o țară nemiloasa și păgână. Ne spune cum a scăpat din sclavie, s-a întors în Marea Britanie, a devenit preot și s-a întors în țara înrobirii sale pentru a-i aduce pe oameni catre Hristos.

I Am Patrick (2020) Online Subtitrat in Romana in HD 1080p


Titlu original: I Am Patrick: The Patron Saint of Ireland
Regia: Jarrod Anderson
Actori: John Rhys-Davies, Moe Dunford, Toni O’Rourke
An: 2020
Gen: Documentare, Aventura, Biografie
IMDB: 5.7


I Am Patrick (2020) Online Subtitrat


Trailer