I Am Not Okay with This (2020)

I Am Not Okay with This este a doua poveste cu elemente supranaturale despre adolescenţi şi maturizare a lui februarie, acest serial explorează provocările din viaţa lui Syd (Sophia Lillis, cunoscută mai ales pentru rolul lui Beverly din cele două filme It), o adolescentă care, pe lângă sentimente pentru cea mai bună prietenă a ei, descoperă că dezvoltă şi superputeri. Mai pune mici drame zilnice de la liceu şi crize în familie şi ai tot ce trebuie pentru un serial pe care Netflix îl prezintă drept “cinic şi ireverenţios”.

Serialul I Am Not Okay with This este bazat pe romanul grafic al lui Charles Forsman, iar sinopsisul pe care îl putem desprinde din subiectul cărții se învârte în jurul lui Sydney, o adolescentă de 15 ani, care ascultă muzică în mașina prietenilor, se ceartă cu fratele acesteia mai mic de fiecare dată când are ocazia și consemnează în jurnal secretele din viața ei. Chiar dacă pare o adolescentă obișnuită, nu este chiar așa. Pe lângă faptul că trebuie să treacă peste moartea bizară a tatălui ei și să înțeleagă de ce este îndrăgostită de cea mai bună prietenă, Sydney trebuie să învețe să-și controleze puterile, care se arată în cele mai nepotrivite momente.

Sezonul 1 din serialul I Am Not Okay with This va avea 8 episoade, a câte 30 minute fiecare și va fi lansat pe Netflix, începând cu data de 26 februarie. În serial vom întâlni o mulțime de actori talentați: Sophia Lillis (Beverly din franciza It și tânăra Camille din serialul HBO, Sharp Objects), Wyatt Oleff (de asemenea, din It), Sofia Bryant (The Good Wife), Kathleen Rose Perkins (You’re the Worst, Episodes), Aidan Wojtak-Hissong (Falling Water) și Richard Ellis (Veronica Mars).

I Am Not Okay with This (2020) Serial Online Subtitrat


Titlu Romania: Nu-mi convine chestia asta
Regia: Jonathan Entwistle, Christy Hall
Actori: Sophia Lillis, Wyatt Oleff, Kathleen Rose Perkins
An: 2020
Gen: Seriale Online, Comedie
IMDB: 7.9


I Am Not Okay with This SEZONUL 1 Online Subtitrat:

S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06

S01E07


Trailer