I Am Not a Witch (2017)

I Am Not a Witch (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Rungano Nyoni
Actori: Benfors ‘Wee Do, Boyd Banda, Kalundu Banda
2017
Gen: Drama
IMDB: 6.8


Se lucreaza la subtitrare!

<_0Id2qdxgOQ/i.am.not.a.witch.2017.limited.bdrip.x264-cadaver.mkv.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis I Am Not a Witch

Când Shula, în vârstă de nouă ani, se întoarce singur și neanunțat într-un sat rural din Zambia, localnicii sunt suspectați. Un incident minor se escaladează la un proces cu vrăjitoare plină, unde este găsit vinovat și condamnat la viață într-o tabără de vrăjitoare condusă de stat.

Acolo, ea este legată de o panglică albă lungă și a spus că dacă va încerca vreodată să fugă, ea va fi transformată într-o capră. Odată cu trecerea timpului, Shula începe să se stabilească în noua ei comunitate, dar o amenințare se dezvoltă la orizont.

În timp ce suntem cu toții fascinați de diferența, în cele din urmă, majoritatea dintre noi doresc doar să găsim un loc în care ne potrivim – oriunde ar fi acel loc.

Singur în lume, când Shula este acuzată că este vrăjitoare, ea este speriată și uluită. Cele două alegeri ale sale sunt: ​​acceptați viața ca vrăjitoare sau riscați să deveniți capră. Ideea însăși este ridicolă, ridicolă. Sau ar fi fost dacă nu ar fi fost atît de crud.

Cu toate acestea, când Shula este forțată să se alăture unei tabere de vrăjitoare (și i se dă numele), ea simte în sfîrșit un sentiment al comunității – un loc plin de potențiali mamici și bunici, un loc în care ea poate în final să îi aparțină.

Tragic, de îndată ce Shula începe să simtă un loc, lumea ei este ruptă. Ea este trimisă în instanțe provizorii – forțată să decidă soarta celor acuzați de crime (bătrânii ei oferă sfaturi conflictuale cu privire la semnele verbale ale vinovăției). Ea este folosită, adesea pentru câștiguri financiare (sau gin), de către oricine susține că are grijă de ea.