I Am (2010)

I Am (2010) Documentar Online Subtitrat


Regia: Tom Shadyac
Actori: Tom Shadyac, Desmond Tutu, Noam Chomsky
Anul: 2010
Gen: Documentare
IMDB: 7.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis I Am

Chiar în față, sunt un conservator politic / social care este în regulă cu marijuana și căsătorie homosexuală. Acest lucru ar fi putut prejudicia această revizuire un pic.

În primul rând, acesta este un film minunat de auto-descoperire. Și mă refer la auto-descoperire. Într-adevăr, nu a fost discutat un singur concept care nu a fost discutat de când eram la liceu și aveam 70 de ani. De fapt, aceste concepte au fost probabil discutate în ultimii 5.000 de ani sau mai mult.

Cu toate acestea, dacă doriți să experimentați un om care trăiește prin momentul său de “iluminare”, acest film vă va oferi acest lucru. În esență, el descoperă că fericirea nu vine din lucruri materiale, ci de a fi implicată în ceva mai mare decât el însuși, ceva care face diferența.

El este foarte atent să afirme că nu trebuie să faceți o mare diferență pentru a obține un sentiment de valoare și de fericire, chiar și lucrurile mici, mici fac o diferență. El susține aceste concepte cu unele cercetări științifice relativ recente, care indică puterea chestiunilor inimii și impactul pe care gândurile negative și pozitive le pot avea asupra noastră și asupra altora; de fapt, mediul din jurul nostru. Așa cum am spus mai devreme, aruncați cercetarea și ați rămas cu ceea ce filozofii și misticii ne-au povestit de-a lungul vremurilor.

Una dintre temele majore a sunat foarte socialist (aceasta a fost partea politică), destul de mult: Din cei care au prea mult, la cei care au prea puțin. Aceasta este, bineînțeles, o temă comună printre progresivi (redistribuirea bogăției). Cu toate acestea, ceva la care el a sugerat a fost un pic diferit.