Hurricane Bianca (2016)

Hurricane Bianca (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Matt Kugelman
Actori: Roy Haylock, Lola Botha, Rachel Dratch
An: 2016
Gen: Comedie
IMDB: 5.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Hurricane Bianca

Hurricane Bianca este o producție de comedii bine realizată, bine scrisă și bine orientată, care explorează și imaginează lumea în care societatea. Si personajul nostru principal se transformă în epoca modernă. Fără a se îndrepta prea mult în complot. Narațiunea urmează călătoria eroului tradițional al profesorului nostru protagonist Richard, care caută să-și găsească locul în romantism, muncă și sentiment de sine. Totul în această producție a fost bine executat – de la scenariu, până la direcția, actul, editarea, muzica, designul costumelor și cinematografia.

Bancnotele se aflau exact pe punctul și ceea ce aștepta fiecare membru al audienței, fără a fi ciudat, gustos și actual. Dar, mai mult decât orice, temele și rezultatul filmului fac ca această producție să fie 10/10. Explicând situația, mulți membri ai comunității LGBTQI se simt. Si experiența are și este complicată să o reprezinte în mod superficial.

De obicei, filmele LGBTQI sunt orientate către una dintre cele două piețe țintă – homosexualii sau cei drepți. Fiecare având setul propriu de convenții media în care povestea poate fi spusă. Dar uraganul Bianca se mișcă dincolo de convențiile înguste de un fel sau altul. De catering dincolo de restrâns, într-o producție feminină frumos, fără a fi feminist obnoxios sau de așteptat.

Uraganul Bianca nu se oprește acolo. Filmul folosește și transcende clișeele filmului tipic de comedie americană într-un mod care vă captivează atenția – în ciuda oricăror premise pe care ați fi avut-o despre acest gen în general puțin superficial. Cu toate acestea, folosirea stereotipurilor a fost un avantaj pentru această mișcare universală, care deține și este o oglindă a vieții în secolul 21 în afara acestui spațiu de vizionare.