Hungama (2003)

Hungama (2003) Film Online Subtitrat


Regia: Priyadarshan
Actori: Akshaye Khanna, Aftab Shivdasani, Rimi Sen
An: 2003
Gen: Comedie, Drama, Indiene, Romantice
IMDB: 7.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Hungama

“Hungama” spune povestea lui Anjali, care fuge de acasa si isi cauta un loc de munca. Ea are nevoie de bani pentru a plati datoriile familiei sale, altfel este obligata sa se casatoreasca cu fiul celor care le datoreaza bani. Ea va descoperi ca prietena ei nu o poate tine in gazda si este nevoita sa-si caute o locuinta ieftina. Singura locuinta care este ideala bugetului ei redus are o conditie si anume sa fie casatorita. Va reusi Anjali sa simuleze o casatorie cu Nandu, un cantaret, care deasemeni are nevoie de o locuinta. Cum vor reusi doi straini sa locuiasca in aceeasi casa si mai ales ce urmare va avea acesta mica minciuna, casatoria?

Ea funcționează foarte bine atunci când nu vă așteptați la o mulțime dintr-un film și iese de gândire – Da, asta a fost grozav. Acesta este cazul cu acesta. Exprimate nu au fost toate că atrăgătoare și piesele au fost acceptabil – asa ca atunci cand am avut ocazia sa ma uit la filmul acesta ma făcut să stau în sus și dau seama că poate bollywood ar putea face comedie și a avut într-adevăr, un sentiment de sincronizare și umor.

Confuzia sau haosul se învârte în numele Anjali – acesta este numele unui businessmans proeminent (Paresh Rawal), soția și, de asemenea, numele unei fete pe fuga din trecutul ei încercând să-l facă în Mumbai (Rimi Sen). Există mai apoi o mână de personaje care trec căile lor și provoacă din greșeală o mulțime de confuzie. Nu există suficient spațiu aici pentru a intra în ele, deci mai bine pentru a merge și a viziona filmul.