Humraaz (2002)

Humraaz (2002) Film Online Subtitrat


Regia: Abbas Alibhai Burmawalla
Actori: Bobby Deol, Akshaye Khanna, Ameesha Patel
An: 2002
Gen: Actiune, Indiene, Muzicale, Romantice
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<5xj4_-dmbpk/Humraaz" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Humraaz

Printre contemporani regizori de film de la Bollywood, eu sunt un mare fan al-regizor din cauza Abbas-Mustan. Stilul lor de realizarea de filme conține vizionarea DVD-ul de bun thriller la Hollywood. Apoi obtinerea script-ul de urmatorul lor film gata folosind tema acelui film de la Hollywood. Schimbarea personajele și mediul în funcție de gustul publicului Bollywood și obținerea unor bune cântece compuse de directori de muzică. Mai devreme au folosit pentru a împrumuta titlul, de asemenea, de la unele vechi de succes comercial film de la Bollywood. Această formulă a funcționat bine pentru ei în multe filme făcute de ei. Un astfel de film este Humraaz (2002), al cărui titlu nu are nimic de-a face cu povestea sau filmul hindi clasic realizat de B.R. Chopra – Hamraaz (1967).

Există doar trei personaje principale din poveste – Karan (Akshaye Khanna), care este liderul unei trupe de muzica. Priya (Ameesha Patel), care este asociat Karan in trupa si iubita în viața reală și Raj (Bobby Deol). Care este un om de afaceri multimilionar. Karan reușește să obțină contractul de a rula trupa de muzica pe croazieră Raj și apoi iubita lui Priya face Raj se încadrează în dragoste cu ea. Directorul-duo-a expus-l foarte generos la punctul de interval în sine că dragostea lui Priya pentru Raj este fals și ea a prins-l în conformitate cu o schema de masterminded de iubitul ei reale Karan.

Dupa intervalul, jocul verificărilor și Checkmates încep între Karan și Raj când Raj vine să știe despre legătura reală dintre Karan și Priya. Cu toate acestea, înainte de Priya cape iubirea adevărată a Raj pentru ea și ea nu mai rămâne dispus să danseze la tonul de Karan și să fie o soție credincioasă pentru Raj în loc.