Hum chaar (2019)

Povestea filmului indian Hum chaar online subtitrat se învârte în jurul a patru prieteni din colegiu ce ș-au îndreptat în propria direcție în viață, dar au rămas inseparabil uni de cealalti.


Regia: Abhishek Dixit
Actori: Prit Kamani, Anshuman Malhotra, Tushar Pandey
An: 2019
Gen: Indiene, Drama
IMDB: 7.0


Hum chaar (2019) Online Subtitrat in Engleza


Trailer


Review Hum chaar (2019)

De la Teaser și Trailer, Dacă te așteptai la o comedie sau Drama, atunci Hum chaar te-ar surprinde cu o primă jumătate de iubire patrulaterală, unde trei prieteni impresionează aceeași fată, iar a doua jumătate este aceeași cu familia Drama din familia Rajshri Tragedy. Nu a fost absolut necesar, cel puțin pentru mine.

Namit (Prit kamani, cu puternice asemănări cu Karthik Aryan) este un personaj similar cu cel din Prem în fiecare film Rajshri. El dezvăluie această poveste și te face să te întrebi dacă el este conducătorul și alți doi sunt doar personaje de sprijin, în tot filmul. Toate celelalte personaje au trăsături mici care le diferențiază, dar mai mult sau mai puțin, toate sună la fel și nu acordă o atenție deosebită.

Scrisă și regizată de Abhishek Dixit, Hum chaar pare a fi superficial, nu la fel de mult ca “Student al anului”. Drama din filme indiene online în scenele sunt trase și pauză între dialoguri vă reamintesc filmele sanskari cum ar fi “Hum Sath Sath hai” și “vivaah” din aceeași casă de producție, care este puțin insuportabilă de generația actuală. Da, există câteva lecții de științe morale în film, așa că du-te pregătit. De asemenea, Dialogurile sună un pic neclintit, iar scenariul este aproape previzibil, cu excepția unor răsturnări de complot.

Muzica și BGM sunt bune, dar nimic nu rezonează sau rămâne cu tine după film.