Hrana verde – Soylent Green (1973)

Hrana verde – Soylent Green (1973) Film Online Subtitrat


Gen: Crima, Mister, SF
Producator(i): Stanley R. Greenberg, Harry Harrison
IMDB: 7.1
Regia: Richard Fleischer
Actori: Charlton Heston, Edward G. Robinson, Leigh Taylor-Young


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<9Qh8wT9AWnk/Soylent.Green.1973.BRRip.XviD.MP3-RARBG.avi.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Hrana verde – Soylent Green

În anul 2022, New York-ul este populat de 40 de milioane de cetățeni înfometați. Hrana a devenit un lux din pricina distrugerii resurselor naturale. De aceea, guvernul lansează un produs nou, Soylent Green, în spatele căruia se ascunde, însă, un secret înspăimântător.

N-aș fi crezut niciodată. Nu-mi place foarte mult Heston în eforturile lui SF. Este unul dintre acei actori care, ca și Supermanul, reușesc să vină peste tot șmecherii și invincibili de cele mai multe ori. Prefer eroi mai vulnerabili. Și într-adevăr, și el se rătăcește prin mare parte din Soylent Green, dar, cum ar trebui să joace un bully de mare încredere, nu mă deranjează deloc.

Înțeleg de ce unii oameni își vor întoarce nasul la acest film. Soylent Green nu face nici un efort pentru a crea vizuale futuriste (ceea ce stii – arata exact ca 1973) si lipseste actiunea. Dar am admirat viziunea filmului asupra unei societăți complexe, corupte și foarte stratificate și am fost atât de încântată să văd că Edward G. Robinson a avut un rol final atât de mișcător și amuzant. Minunate momente personaj de caracter – ca atunci când împărtășește unele alimente prețioase cu Heston – face cu adevărat filmul.

Mesajul lui Soylent Green este destul de relevant în aceste zile, când nimeni nu pare să știe la ce naiba se află guvernul sau corporațiile. Funny, nu-i așa, să-l vezi pe Heston într-un prototip film Michael Moore …