How to Talk to Girls at Parties (2017)

Sub vraja celor de la Sex Pistols, toți adolescenții din țară vor să fie punkeri, inclusiv eroul nostru, Enn. Apărând neinvitat la petrecerea reginei locale punk-ului, Boadicea, Enn descoperă visul oricărui băiat, studente frumoase venite în schimb de experiență, iar când o cunoaște pe misterioasa Zan, e dragoste la prima vedere.

Acești tineri însă sunt, de fapt, extratereștrii trimiși pe Pământ pentru un ritual misterios. Când secretul lor e descoperit, îndrăgostitul Enn trebuie să apeleze la Boadicea și la adepții ei ca să o salveze pe fata pe care o iubește de la moarte sigură. Când punkerii se iau la harță cu extratereștrii, viețile lui Enn și Zan se schimbă definitiv.

Situat într-o lume în care scena britanică de punk a fost o cruce de clasă mijlocie gay-friendly între The Groove show de groază și High School Musical acest film este atât de rău uneori Este de fapt amuzant.

Știu că este un film Sci-Fi; dar ar fi trebuit cel puțin să încerce să obțină o precizie istorică. Practic; nu am nicio idee despre ce se întâmplă. Se uită ca un proiect pretențios al șaselea proiect de școală dramatică. Cred că a fost făcută cu un buget și am fost surprins de unele dintre numele implicate.


Titlu Romania: Cum să vorbești cu fetele la petreceri
Regia: John Cameron Mitchell
Actori: Elle Fanning, Nicole Kidman, Ruth Wilson
2017
Gen: Comedie, Muzicale, Romantice
IMDB: 6.1


How to Talk to Girls at Parties (2017) Online Subtitrat