How to Get Away with Murder (2014)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație! Mulțumim!

Viola Davis este Annalise Keating in serialul How to Get Away with Murder online subtitrat, profesor universitar celebru pentru cazurile fara speranta castigate ca avocat al apararii. Inconjurata de studenti ambitiosi, Keating se va trezi implicata intr-un caz de crima, care va duce la o investigatie paralela cu cea a autoritatilor. Poate ca profesoara si studentii gandesc ireprosabil in teorie, dar cum se vor descurca ei in practica?

Ar fi inceputul unei cariere iesite din comun, iar studentii par sa fie gata de orice, in competitiva lume a dreptului, pentru a-si adjudeca acest avantaj de inceput, dar si pentru a avea acces la legendara experienta a lui Keating, neintrecuta in folosirea tuturor chichitelor din sistemul legal american pentru a-si castiga procesele. O statuie a Justitiei (foto) promisa castigatorilor ridica inca si mai mult miza competitiei.

Serialul How to Get Away with Murder online subtitrat a impresionat cu pozitia cel putin relaxata fata de bine si rau si cu faptul ca isi merita cu prisosinta titlul: scopul eroinei nu este ca vinovatii sa fie condamnati, ci ca clientii ei sa castige, indiferent de ce parte a legii se afla.


Titlu Romania: Cum să scapi nepedepsit
Regia: Peter Nowalk
Actori: Viola Davis, Katie Findlay, Jack Falahee, Billy Brown, Alfred Enoch
An: 2014
Gen: Seriale Online, Crima, Drama, Mister
IMDB: 8.2


How to Get Away with Murder SEZONUL 6 Online Subtitrat:


S06E01

S06E02

S06E03

S06E04

S06E05

S06E06

S06E07

S06E08


Trailer


How to Get Away with Murder (2014)
How to Get Away with Murder (2014) Online Subtitrat in Romana

Viola Davis este Annalise Keating in serialul How to Get Away with Murder online subtitrat, profesor universitar celebru pentru cazurile fara speranta cast

Editor's Rating:
5