How to Build a Girl (2019)

Filmul How to Build a Girl (2019) online subtitrat este despre Johana Morrigan (Beanie Feldstein), o tânără brilianta, ciudată, în vârstă de 16 ani, care se folosește de imaginația sa colorată pentru a evada, în mod repetat, din monotonia zilnica și pentru a-și trăi fanteziile ingenioase. Disperată să scape de apartamentul supraaglomerat in care locuieste cu cei patru frați și părinții sai excentrici, ea trimite review muzical unui grup important de critici indie-rock.

În ciuda faptului că a fost periata inițial, Johana urca în topul muzicii rock a anilor 90 reinventându-se ca Dolly Wilde – un critic muzical venerabil, imposibil de mulțumit, cu o poftă insatiabilă pentru faimă, avere și bărbați. Nu trece mult pana cand schimbarile din viata ei devin copleșitoare, iar ea se confruntă, în primul rând, cu o criză existențială reală și devastatoare; este tipul de fata care vrea să devină? Sau are nevoie să o ia de la capat iar?

Bazat pe cel mai bine vândut roman al lui Caitlin Moran, How to Build a Girl (2019) este o comedie suculenta, sexy și profund emoționantă, prezentandu-ni-se drumul abrupt si tranzitia spre femeie prin obiectivul unei protagoniste unice și amuzanta. În rolurile principale sunt Alfie Allen, Paddy Consindine, Chris O’Dowd și Emma Thompson.

How to Build a Girl (2019) Film Online Subtitrat in Romana


Regia: Coky Giedroyc
Actori: Beanie Feldstein, Cleo, Dónal Finn
An: 2019
Gen: Comedie
IMDB: 5.0


How to Build a Girl (2019) Online Subtitrat


Trailer