Housewife (2017)

Intr-un Ajun inzapezit din filmul Housewife online subtitrat, sora si tatal micutei Holly sunt ucisi de mama ei frenetica. Ani mai tarziu, Holly este casatorita, singura, iar viata ei urmeaza a lua, cat de curand, o intorsatura teribila pentru a fi extrem de ciudata, cand viziteaza “Umbrella of Love and Mind“. Holly (Clementine Poidatz: Marie Antoinette 2006, seria Mars) este bantuita de amintirile unei teribile tragedii de familie ce s-a petrecut in copilaria ei.

Acum adult si casatorita cu autorul /cercetatorul ezoteric Timucin “Tim” Erguvan (Ali Aksoz: The Mountain 2012, seria Medcezir); ea se afla prinsa cu un picior intotdeauna in trecut si cu celalalt incercand disperata sa traiasca in prezent.

Luptand cu ideea de a-si intemeia propria familie, suferind de atacuri de panica, Holly din Housewife online subtitrat se afla intr-un bizar spatiu al mintii. Cand viseaza intamplator o prietena care a disparut in mod misterios cu doi ani mai devreme; femeia, Valery (Alicia Kapudag: Rearview 2013, seria Servet), pare sa se materializeze inexplicabil chiar a doua zi.


Regia: Can Evrenol
Actori: Clémentine Poidatz, David Sakurai, Alicia Kapudag
2017
Gen: Groaza
IMDB: 5.0


Housewife (2017) Online Subtitrat