House of Purgatory (2016)

House of Purgatory (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Tyler Christensen
Actori: Torey Michael Adkins, Laura Coover, Marika Engelhardt
An: 2016
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 4.0


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis House of Purgatory

Casa sau Purgatoriul este o versiune recenta groază de teroare Filme si regizor de timp Tyler Christensen. Filmat parțial în Wisconsin, povestea centrală a filmului se bazează pe o legendă urbană. La o atracție casa bantuita, participanții pot ajunge acolo banii înapoi, în cazul în care se pot obține prin atracția mai înfricoșătoare, construită vreodată! Christensen stabilește un ton dramatic consecvent, terifiant. Cu toate acestea, morala povestii sale este murdarit de-a lungul drum.

Setarea se presupune a fi Purgatoriu, dar dovezile sugerează că acest lucru este iadul. Cu toate acestea, nici unul dintre personaje sunt păcătoșii tipice. Povestea filmului ar fi fost mai mare coeziune, dacă Christensen s-ar fi blocat mai aproape de interpretarea lui Dante Alighieri din Purgatoriu. Așa cum este, Casa Purgatoriului este atât de distractiv și ușor derutant.

Elementul de film acest vizualizator sa bucurat cel mai mult a fost tonul întunecat. Christensen și departamentul muzical, format din Patrick Giraudi și mult timp de film compozitor Kurt Oldman, au construit un scor muzical mare aici. Notele sunt adesea dramatice și ajută amplifica tensiunea pe ecran. De exemplu, caracterul Ryan (Bryan Fry) pândește liceului (într-adevăr un nivel în iad). Coloana sonoră creează note clocitoare, care fac simt ca un ticălos sinistru ar putea sări afară, în orice moment.

În aceeași serie de scene, iluminarea este estompat în mod corespunzător ca Ryan se confruntă cu o parte ascunsă de el însuși. Întuneric și opțiunile muzicale clocitoare a crea o adevărată experiență de vizionare terifiante și convingătoare. Realizatorii filmului au creat o groază afectivă vizionarea de experiență.


Trailer House of Purgatory