Houdini and Doyle (2016)

Houdini and Doyle (2016) Serial Online Subtitrat


Regia: David Hoselton, David N. Titcher
Actori: Michael Weston, Stephen Mangan, Rebecca Liddiard
An: 2016
Gen: Seriale Online, Crima, Drama, Fantezie
IMDB: 7.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Houdini and Doyle SEZONUL 1 Online Subtitrat:

S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:


Sinopsis Houdini and Doyle

În primul rând, este important să rețineți că, așa cum am spus, voi compara / contrasta pe Houdini & Doyle cu alte emisiuni care sunt în prezent difuzate sau disponibile pentru vizionare. Nu cred că voi da ceva despre spectacolul care nu este în promos pentru el; dar asta nu înseamnă că alții nu ar putea să o interpreteze ca atare, atât de bine avertizat decât de rău, nu ?!

Houdini & Doyle este bine scris. Care este un loc atât de bun ca oricine începe, deoarece cei mai buni actori din lume au un timp dificil de a-și face bine meseria dacă nu au nimic de a lucra cu încă de la început. Asta, din fericire, nu este o problemă aici.

Este, de asemenea, destul de bine exprimate. Un punct la fel de important pentru succesul sau eșecul oricărui spectacol. Aveți nevoie de un scenariu bun și o distribuție bună pentru ao aduce la viață. De asemenea, este util să aveți seturi și costume extraordinare pentru a face ca orice altceva din poveste să fie într-adevăr “pop out of it” așa-să-vorbească.

Se pare că producătorii au fost foarte respectuoși în captarea elementelor perioadei din Londra în cadrul cărora are loc povestea și, de asemenea, pare a fi foarte respectuoasă în ceea ce privește menținerea adevărului față de ceea ce noi, publicul, știm deja despre acești doi oameni buni.

Ambele sunt adevărate icoane istorice și ambele au trăsături caracteristice specifice, dintre care majoritatea sunt conștiente. Sunt cu adevărat mulțumit că ceea ce am văzut coincide cu ceea ce știu.