Hotul de cuvinte – The Words (2012)

In filmul Hotul de cuvinte – The Words online subtitrat, primul roman publicat de Rory Jansen (Bradley Cooper) stârnește o furtună de admirație așa cum se întâmplă o dată într-o generație. Lumea literară, dar și imaginația publicului sunt luate cu asalt de acest debut. Prietenii o recomandă fără să ezite, criticii literari sunt entuziasmați. Peste tot se vorbește despre această carte, iar Rory devine un star al literaturii.

Charismatic, talentat, inteligent, tânărul scriitor pare să le aibă pe toate: o viață frumoasă, o soție care îl adoră, o lume întreagă așernută la picioarele sale. Și totul datorită cuvintelor pe care le-a așternut pe hârtie. Dar cui aparțin aceste cuvinte? Și, la urma urmei, cui aparține această poveste?

Dar, exact când tânărul scriitor se bucura de culmile succesului, un misterios Bătrân (Jeremy Irons) din filmul Hotul de cuvinte – The Words, îl găsește pentru a-l confrunta cu revelația că, de fapt, el este adevăratul autor al romanului. Bătrânul îi povestește amintirile frumoase, dar tragice din propria lui tinerețe petrecută la Paris după sfârșitul celui de-al doilea război mondial, care au dus la crearea cărții.

Bradley Cooper si Zoe Saldana
Bradley Cooper si Zoe Saldana

Regia: Brian Klugman, Lee Sternthal
Actori: Olivia Wilde, Bradley Cooper, Zoe Saldana, Dennis Quaid
Anul: 2012
Gen: Romantice, Mister, Drama
Durata: 102 minute
IMDB: 7.1


The Words (2012) Online Subtitrat