Hoţii de celebritate – The Bling Ring (2013)

The Bling Ring (2013) Film Online Subtitrat

Regia: Sofia Coppola
Actori: Emma Watson, Leslie Mann, Taissa Farmiga, Israel Broussard, Katie Chang
Anul: 2013
Gen: Drama, Crima, Biografie
Durata: 90 minute
IMDB: 5.6

Regizoarea câştigătoare de Oscar Sofia Coppola se inspiră din evenimente petrecute în realitate pentru a pătrunde în lumea adolescenţilor care-şi lasă naivitatea şi entuziasmul amplificate de cultul celebrităţilor. Membrii grupului ne prezintă tentaţii cărora puţini dintre adolescenţii de azi le-ar putea rezista. Dar ceea ce începe ca o distracţie naivă scapă curând de sub control, dezvăluindu-ne o neliniştitoare imagine a societăţii in filmul The Bling Ring.

Aceasta este prima scena a “The Bling Ring”, cont nelăcuită și, ocazional, problematic Sofia Coppola a unui șir de tâlhării comise de adolescenti LA în 2008 și 2009. Creditele de deschidere a identifica “The Bling Ring” ca “bazat pe evenimente reale”, loc de a folosi mai multe comune expresia “bazat pe o poveste adevarata”; acest lucru ar putea parea o distincție minor, dar este unul important, pentru că “povestea” implică o anumită structură și punct de vedere. Abordarea lui Coppola la subiectul este în mare măsură imparțial; în funcție de privitorului, acest lucru poate părea răcoritoare sau off-punerea.
Katie Chang și Israel Broussard juca rolul de lideri inelul de, Rachel Lee și Frank Prugo, aici redenumit Rebecca Ahn și Marc Hall. Rebecca și Marc întâlnesc la o școală alternativă ridicat în Calabasas, și să devină în curând prieteni apropiați. Furturi mărunte-caută fiorul duce la furturi și plimbari bucurie. La început, ei fura de la vecini și cunoștințe, dar în curând începe să vizeze celebritati, inclusiv Orlando Bloom, Lindsay Lohan, Rachel Bilson si Paris Hilton, a cărui casă ei sunt capabili să burglarize în mod repetat, fără a fi observat. Tencuieli blog-uri bârfă pentru informații, ei așteptați până când obiectivele lor sunt în afara orașului pentru a lovi in “The Bling Ring”.

Rebecca și lui Marc “The Bling Ring” se extinde rapid pentru a include Chloe (Claire Julien), Sam (Taissa Farmiga), și Nicki (Emma Watson), un stand-in pentru cel mai notoriu membru al grupului, Alexis Neiers. Chang, Broussard, Julien, și Farmiga toate livreze performante uniform puternice, naturaliste; Watson, cu toate acestea, este “Bling Ring” ‘s premier scena-hoțul. Ea joacă Nicki ca un fel de mutant sociale, produsul de fad New Age părinți iradiat cu doze aproape letale ale culturii tabloid – mai puțin o personalitate decât o colecție de vrea în căutare de gratificare imediată.

Structura filmului este programatic; partidul gasca, apoi Rob apoi partid, apoi Rob, de peste si peste. Nu e mult în modul de progresie narativ; ca Coppola sub-apreciat “Somewhere” (2010), “The Bling Ring” este mai interesat în descrierea o stare de a fi – amorțeală ușoară care vine cu viață la o distanță de siguranță de la orice dificultăți asemănătoare. Bling Ring fura câteva milioane de dolari în bijuterii și haine, dintre care majoritatea au păstrează pentru ei înșiși; Nu conținut cu a fi doar bogat, ei doresc viata de super-bogați din The Bling Ring. Indiferent de cât de mult bani si confortul ai, există întotdeauna cineva care să invidie.