Hoți de onoare – Thick as Thieves (2009)

Hoți de onoare – Thick as Thieves (2009) Film Online Subtitrat


Regia: Mimi Leder
Actori: ade Serbedzija, Morgan Freeman, Robert Forster, Antonio Banderas
An: 2009
Gen: Actiune, Crima, Thriller
IMDB: 6.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Hoți de onoare – Thick as Thieves

Jack Monahan (Antonio Banderas) este un hot amator a carui viata nu este deloc usoara. Soarta sa se va schimba insa odata cu intalnirea cu Ripley (Morgan Freeman), un coleg de bransa cu un background profesional mult mai bogat decat al sau.

Cum Ripley trebuie sa returneze o datorie foarte mare unor mafioti rusi pentru care acestia il ameninta cu moartea, el decide sa puna la cale o lovitura de o anvergura deosebita antrenandu-l si pe Monahan pe care il va coordona din umbra: subtilizarea unor valoroase oua Fabergé depozitate in seiful unei mari fabrici rusesti de bijuterii. Spre deosebire de Ripley, care dupa rambursarea datoriei, doreste sa se retraga din bransa, Monahan isi tese planuri marete in legatura cu prada tintita.

Hoti de onoare – desi are in distributie, ca interpreti principali, nume mari ale cinematografiei americane – Antonio Banderas, Morgan Freeman. Iar intr-un rol episodic pe Marcel Iures, filmul este dezamagitor de slab. Cu o actiune dezlanata si neverosimila, cu rasturnari de situatii ce se vor socante dar nu sunt decat penibile si logic absurde, cu personaje fara substanta nici macar cat pentru un film comercial. M-am dus cu speranta ca voi vedea un film deosebit, mai ales dupa reclama ce i s-a facut si am plecat din sala de cinema dezumflat, compatimandu-ma dupa timpul pierdut si fiindu-mi mila de actorii mentionati, care s-au facut de ras jucand intr-un asemenea hal de film.


Trailer Hoți de onoare – Thick as Thieves