Hotel Transilvania (2012)

Bine ati venit la Hotel Transylvania online subtitrat, extravagantul hotel de cinci stele al lui Dracula; unde monstrii si familiile lor se pot simti in largul lor, fara a fi deranjati de oameni. Intr-un weekend cu totul special, Dracula i-a invitat pe cativa dintre cei mai faimosi monstri ai lumii. Frankenstein cu sotia, Mumia, Omul Invizibil, o familie de varcolaci si multi altii – pentru a sarbatori cea de-a 118-a zi de nastere a fiicei sale Mavis.

Lui Dracula din Hotel Transilvania nu i se pare ca va avea probleme daca va comanda in afara mancarea pentru petrecerea acestor ciudati. Dar universul sau se va prabusi cand un muritor de rand va pune piciorul pentru prima data in acest hotel si… se va imprieteni cu Mavis.

Hotel Transylvania online subtitrat este un film sensibil despre iubirea parinteasca, iubirea ca si cuplu familial si prietenie tratat de asemenea pe alocuri cu nunte de umor si o imagine frumoasa. Creeata de personajele de care te atasezi din primele minute pentru ca sunt extrem de simpatice. Hotel Transilvania e o animatie foarte placuta care merita urmarita pentru ca nu te va plictisii,cel putin la mine nu a avut efectul acesta.


Titlu original: Hotel Transylvania
Regia: Genndy Tartakovsky
Actori: Selena Gomez, Andy Samberg, Kevin James, Jon Lovitz, Adam Sandler
Anul: 2012
Gen: Animatie, Comedie, Familie
Durata: 91 minute
IMDB: 7.1


Hotel Transilvania (2012) Online Subtitrat