Hotel Transilvania 2 (2015)

In Hotel Transilvania 2 online subtitrat lucrurile s-au schimbat putin in ultima vreme. Politica stricta a lui Dracula care accepta doar monstri in hotel s-a mai relaxat, iar hotelul isi deschide portile si oamenilor. Dar in spatele cavourilor inchise, Dracula este nelinistit deoarece adorabilul sau nepot, jumatate vampir, jumatate om, Dennis, nu da semne ca ar fi si vampir.

Asa ca, in timp ce Mavis isi viziteaza socrii umani (si are si ea parte de un soc cultural), bunicul vampir Dracula isi cheama prietenii. Frank, Murray, Wayne si Griffin pentru a-l supune pe Dennis unor antrenamente speciale. Insa nimeni nu stie ca tatal lui Drac, foarte batranul si morocanosul Vlad e pe cale sa faca o vizita familiei. Cand Vlad afla ca stranepotul sau nu este de sange pur si ca oamenii pot sa stea acum la Hotel Transilvania 2, lucrurile o iau un pic razna.

Reintilnirea cu monstruletii cei simpatici din Transilvania a fost la inaltimea asteptarilor. O comedie spumoasa, in care am ris mult. Actiunea este construita in jurul micutului Denis (Denisovici pentru strabunicul Vlad): va fi om sau vampir? Veti afla la sfirsitul filmului raspunsul, altfel nici nu am stiut cind a trecut timpul. Parca s-a scurs prea repede.


Titlu original: Hotel Transylvania 2
Gen: Animatie, Comedie, Familie
IMDB: 6.7
Regizor(i): Genndy Tartakovsky
Actori: Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez, Kevin James


Hotel Transilvania 2 (2015) Online Subtitrat