Hostile Border (2015)

Hostile Border (2015) Film Online Subtitrat

Titlu original: Pocha Manifest Destiny
Gen: Drama
Scenariu: Kaitlin McLaughlin
IMDB: 5.4
Regizor(i): Michael Dwyer
Actori: Veronica Sixtos, Julio Cedillo, Roberto Urbina

Crescuta in Statele Unite, Claudia, o tanara in varsta de 22 de ani este o emigranta ilegala care incearca sa traiasca visul american. Insa acest lucru nu ii prea reuseste. Arestata de FBI pentru fraudarea unor carti de credit, Claudiaeste trimisa rapid inapoi in Mexic. Deoarece Claudia a crescut in America, nu stie o boaba spaniola. Se refugiaza la ferma tatalui sau. Din dorinta de a se reintoarce in America in cel mai scurt timp cu putinta, Claudia se aliaza cu un infractor pe nume Ricky. La scur timp, va fi nevoita sa ia o serie de decizii imposibile.

Poate de aceea, în ciuda toate alegerile proaste pe care le face, încă mai doresc să o vadă ca o persoană bună. Ea este o femeie care a apelat la crimă în ceasul ei nevoie, și încearcă cu disperare să ajungă acasă. Cine poate să-i urăsc pentru asta? Cu toate acestea, ținând alegerile ei până la microscop, ea este departe de caracter care merită să fie înrădăcinate pentru. Complexitatea ei este motivul pentru care este atât de plăcută pentru a viziona ei interacționa cu oameni buni și personaje negative pe tot parcursul filmului Hostile Border.

Ne întâlnim Claudia în Dire Straits, cu care se confruntă de blocare a pieței pentru că ea și mama ei au trebuit să muncească locuri de muncă prost plătite și sunt grav în spatele plăților. Mama ei a dorit o viață mai bună, și a luat-o la statele ca un copil. Filmul Hostile Border a un punct pentru a ne oferi o perspectiva cuvântului Pocha, care este un termen argotic pentru un mexican american care poate vorbi puțin sau deloc spaniolă face. Este derivat din cuvântul spaniol “pocho”, folosit pentru a descrie de fructe, care a devenit putred sau decolorate. Destul de dur, dar dacă ai cunoscut pe cineva de orice patrimoniu, care nu este în măsură să vorbească limba, există o deconectare asociat. Acest lucru serveste ca prefigurare pentru situația Claudia se găsește în Border de-a lungul Hostile.