Horrible Bosses (2011)


Horrible Bosses (2011) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Șefi de coșmar
Regia: Seth Gordon
Actori: Charlie Day, Colin Farrell, Jason Bateman, Jason Sudeikis, Jennifer Aniston, Kevin Spacey
Anul: 2011
Gen: Crima, Comedie
IMDB: 6.9
Durata: 98 minute


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Horrible Bosses (2011)

Pentru Nick (Jason Bateman), Kurt (Jason Sudeikis) și Dale (Charlie Day) viața la muncă a devenit un adevărat coșmar. Cum niciunul dintre ei nu-și permite să demisioneze, singurul lucru care le-ar putea ușura existența ar fi să-și pună cu botul pe labe șefii abuzivi, interpretați de Jennifer Aniston, Colin Farrell și Kevin Spacey.

Într-o zi, cei trei prind curaj după câteva pahare și apelează la un fost pușcăriaș (Jamie Foxx) cu care cred ei că vor urzi planul perfect pentru a-i scoate din peisaj pe tirani. Însă, ca de fiecare dată, planurile perfecte nu există decât în teorie, iar suprizele se țin lant. 

Dale s-a pricopsit cu Julia Harris; interpretata de Jennifer Aniston; o dentista nimfomana; care-l agreseaza fizic si psihic pe saracul Dale. Desi; in mod normal; nici un barbat nu i-ar rezista sexoasei Julia; Dale are o logodnica si nu vrea s-o insele. Jen Aniston arata intr-un mare fel; e in cea mai buna forma a sa si isi interpreteaza rolul absolut lipsita de inhibitii; cum n-am mai vazut-o vreodata.

Seful lui Nick este Dave Harken; interpretat de Kevin Spacey; un psihopat tiran; arogant; care adora sa-si faca angajatii sa se simta mizerabil. Kevin Spacey este delicios de rau!!