Horny Housewives 5 (2019)

In Horny Housewives 5 (2019) film erotic online, Lexi Luna este bolnava și obosita de a fi împins la o parte atunci când vine vorba de căsătoria ei și să nu mai vorbim de odihna pentru frumusețea ei. Dar, când studentul Xander intră în scenă, face mai mult decât sa o salveze.

Sarah Jessie ajunge la o casă în care Jessy este agentul ei imobiliar. Sarah este frustrata pentru că soțul ei ocupat este în mod constant la telefon și întotdeauna întârzie pentru întâlnirile lor. Sarah crede că soțul ei o înșeală și decide să fie la egal prin seducarea lui Jessy, agentul imobiliar!

Un prieten al soțului lui Ariana Marie este la ea și ea mereu s-a întrebat întotdeauna dacă o consideră atractivă. Michael susține că nu o consideră atractivă. Ea subliniază că nasul lui Pinocchio pe care-l vede în pantaloni demonstrează că este un mincinos. În cele din urmă, soțul ei este chemat pentru afaceri și Ariana profită din plin și îi fute prietenul.

Sotia Brett Rossi trebuie să se ducă cu soțul ei la multe mese plictisitoare de afaceri, iar ea vrea doar să se distreze. Deci, atunci când valetul se uita la ea, ea nu ezită să se scuze de la cină și să-l găsească afară.

Lexi Luna
Lexi Luna in Horny Housewives 5 (2019)


Durata: 6 ore 10 minute
Data lansarii: 1 mai 2019
Anul productiei: 2019
Rating: XXX
Studio: Brazzers
Actrite: Dani Daniels, Romi Rain, Ariana Marie, Brett Rossi, Sarah Jessie, Lexi Luna


Horny Housewives 5 (2019) Online in HD 720p