Hood (2015)


Hood (2015) film online subtitrat

Regia: Michael Lansu
Scenariu: Michael Lansu
Actori: Thea Camara, Salvatore Covello, Harold Dennis
Anul: 2015
Gen: Actiune
IMDB: 2.4

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

Există aceste monstrii care. . . bine . . . plimbe. . . mult. Da, există un lup rău mare, desigur. Dar Hood mare si rau nu este destul de atât de esențial pentru povestea noastră. Acest lucru pare a fi lycanthrope la porunca acestui arc monstru lucru care are degetele pe capul lui. (Acesta va fi hereon cunoscut sub numele de Fingerhead. “) El rătăcește în jurul unui lot, de asemenea, în castelul său. Cred că ar trebui să menționez că e “unul dintre cei din vechime. . . poate ultima. ”

Se presupune că au fost o mulțime de anticilor la un moment dat, dar ele s-au înecat cu Atlantis. Sper că vă ajută în elucidarea. Există, de asemenea aceste forcefields colorate pe cer. Și există o, cum ar fi, fată drăguță, care e, cum ar fi, blogging-ul despre ea, cum ar fi, prin Trek, cum ar fi, pustie video. Ea rătăcește într-o casă frumoasă în țară. Fingerhead provoacă probleme pentru ea acolo, desigur. Există un cavaler înțelept (Hood), care este plin de avertismente pentru Scufița Roșie. Există un călugăr închis în castel. El are unele avertismente să-i ofere, de asemenea.

Oricum, Hood, la cel mai tanar-se ea însăși blocat în acest castel, unde își exercită puterile Fingerhead. În scopul de a obține de acolo, Scufița Roșie va trebui să-l omoare Fingerhead. Călugărul închis nu o va ajuta. “Din păcate,” el “nu un luptător.” Din fericire nu e acest om maiestuos rătăcire în jurul în pădure. Nu fac nici o greșeală, el este un razboinic. El are o sabie și totul. (De ce a ajuns să aibă Vocea din fundalul filmului James Coburn?) Oricum, el a fermecat la castel prin această femeie a mers pe dus în pădure. Acolo, el întâlnește Scufița Roșie și este de acord pentru a ajuta la ei lupta Fingerhead. Ea obtinerea antsy de a livra medicamente Bunicii, la urma urmei.