Honor Up (2018)

Un locotenent de droguri din Honor Up (2018) se luptă să-și protejeze familia de crimă și propria sa onoare după un schimb de focuri.

Nu știu de unde să încep. Acest film pare ca creatorul Damon Dash vrea doar sa faca un film pentru ca poate. Acest film este plin de povestiri de la domnul Dash care explică lucrurile în film, în loc să arate nimic. Armele cu mișcare înceată continuă cu jocul de muzică / operă.

Povestea arată doar teme generice; iar povestirea dlui Dash o vopsește oricum intenționează fără să vă arate nimic. Evident; tocmai a pus prietenii / familia / asociații în rolurile principale doar ca să-l păstreze mai ales în casă. Sunt câțiva actori adevărați; dar mai ales oameni care nu au un antrenament care să fie doar asociați ai domnului Dash.

Filmul Honor Up online subtitrat este probabil o lovitură de arme cu 60 de procente cu încetinitorul mișcării și o narațiune de 30 de procente cu aproximativ 10% din povestea reală. Cu excepția plăților în întregime pe care domnul Dash nu le-a îndrumat sau scris; orice film Dame Dash este implicat în clasa de amatori de școală de film în cel mai bun caz. Nu pot recomanda acest film nimanui; nici macar super-fanii genului. Este atât de rău.


Regia: Damon Dash
Actori: Jay Black, Blackface, Eishia Brightwell
An: 2018
Gen: Actiune, Aventura
IMDB: 3.2


Honor Up (2018) Online