Honeytrap (2014)


Honeytrap (2014) film online subtitrat

Regia: Rebecca Johnson
Scenariu: Rebecca Johnson
Actori: Jessica Sula, Lucien Laviscount, Ntonga Mwanza
Anul: 2014
Gen: Crima, Drama, Romantic
IMDB: 6.5

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

Honeytrap este un film bazat pe angajarea unui eveniment profund tulburătoare care a avut loc la Londra, în anul 2008. În general, filmul arată o mulțime de promisiune pentru scenaristul / regizorul Rebecca Johnson și stele Honeytrap lui Jessica Sula.

Ca incepe Honeytrap, publicul este introdus la Layla, o fată de 15 ani din Trinidad care sa mutat recent la Brixton, Londra. Sula face o treaba admirabil în rolul ei ca Layla arată o inocență ochii larg și o dorință enormă de dragoste și acceptare. Viața Layla în Trinidad nu este prezentat, dar trece menționează de a face clar faptul că bunicii Layla nu a oferit o casă în condiții de siguranță și iubitoare pentru ea. Din păcate, lucrurile nu arata mult mai luminos în situația ei de zi nou cu mama ei Shiree, jucat de Naomi Ryan.

Shiree este, evident, ia în Layla pentru că nu are alte opțiuni, și face foarte clar pentru Layla că ea va trebui să se descurce singură. Shiree a fost, de asemenea, afectat de creșterea ei. Ea apare mult mai preocupat de atenția ea este capabil de a obține de la bărbații din viața ei decât în ​​urma prin intermediul cu sarcini parentale, cum ar inscrierea propria fiica ei în școală. În Shiree lui lume ceva care merge bine este vina altcuiva. Acest egoism și capacitatea de a trăi într-o stare de negare, de asemenea, se va freca off pe fiica ei Layla.

Layla este în căutarea pentru acceptare la noua ei școală din ambele fete și băieți. În timp ce ea ezită o clipă, atunci când devine clar că noile ei prietenele ei nevoie pentru a începe furt din magazine pentru ei, Layla începe în curând furat lucruri pentru ea, de asemenea. Una dintre tragediile reale ale Honeytrap este de a vedea că Layla este condus nu numai de nevoia ei de dragoste, dar, de asemenea, o nevoie de statut și faimă. Chiar dacă ea este în mod repetat expuse la violența dintre bande din ambele fete și băieți în noul ei cerc de prieteni, Layla se introduce din nou în viața lor, mai degrabă decât îmbrățișa ei un prieten adevărat în film Shawn, jucat de Ntonga Mwanz.

În timp ce caracterul de Layla este în mod clar deteriorat și este literalmente înconjurat de influențe rele, unul dintre punctele forte ale filmului este că este nu-i arat ca victimă a filmului. Layla poate fi naiv, dar știe că a face alegeri oribile. În timp ce telespectatorii vor incepe cel mai probabil, de pe filmul înrădăcinare pentru Layla pentru a găsi dragostea și sprijinul fiecare adolescentă merită, ea devine tot mai greu, dacă nu imposibil, să scuze o parte din comportamentul ei ca filmul merge mai departe. Jessica Sula are o mulțime de talent prime ca actriță, dar în cele mai mari scene ei emoționale ea pare că încearcă să acționeze un anumit fel și ea vine off ca un pic repetat și rigid.

Honeytrap În general este un succes, dar tragic, venind din folie de vârstă despre o fată care are cateva optiuni pozitive și influențe în viața ei. Rebecca Johnson nu a fost întotdeauna de succes deplin concretizarea unora dintre personajele de sprijin în film, dar a făcut o treabă excelentă prezentarea Sula într-un personaj principal bogat și complex. Naomi Ryan a fost, de asemenea, un remarcabil in film ca mama distant emoțional Layla lui.