Honey 3 (2016)

Honey 3 (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Bille Woodruff
Actori: Kenny Wormald, Bobby Lockwood, Cassie Ventura
An: 2016
Gen: Drama, Familie, Muzicale
IMDB: n/a


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<0ta_0cVWoRQ/miere3" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Honey 3

În timp ce ia cursuri la un colegiu din Cape Town, Melea Martin (Cassie Ventura) se simte constrânsă de politicile stricte ale școlii și decide să facă totul pe cont propriu. Ea caută o modalitate de a folosi talentele sale ca dansatoare și totodată să devină și o sursă de inspirație pentru comunitatea din jurul ei. Așadar, închiriază un teatru, în scopul de a pune pe rol un spectacol, varianta hip-hop al lui Romeo și Julieta.

Cu toate acestea ca ziua de deschidere se apropie, Melea constată că viața a început să imite arta, că distribuția și echipa ei începe să se răcească la fel ca Capulet și Montague lui Shakespeare, amenințând ca totul să nu mai aibă loc…


Trailer Honey 3


Review Honey 3

Mi-ar da o notă similară, deși eu nu sunt un dansator. Nici una, din păcate, este principal feminin. Cassie Ventura este un cântăreț de hip-hop, care are aspectul unei doamne de conducere. Dar nu cotletul de dans pentru a fi punctul central al unui astfel de film. Ambele actrite de sprijin sunt dansatori mai buni si au mai multa prezenta scenica.

Dena Kaplan (pe care spectatorii pot recunoaște ca Abigail din popularul serial de televiziune australian Dance Academy). Este o bucurie pentru a viziona, și ea a fost născut de fapt în Africa de Sud. De ce nu-i rolul principal? Sau Sibongile Mlambo, care a fost un concurent pe America Got Talent. Si a apărut ca dansator în 2013 familia Felix drama?

Se pare ca o risipă de a retrograda Kaplan la rolul de “cel mai bun prieten”, în timp ce Mlambo. Care are mai multă prezență scenică prime, este turnat ca Ishani, caz greu stradă dur Melea trebuie să câștige peste.