Homecoming: A Film by Beyoncé (2019)

Homecoming: A Film by Beyoncé online subtitrat oferă o perspectivă intimă și detaliată asupra concertului istoric susținut de Beyoncé la Coachella în 2018, prin care aduce un omagiu universităților și colegiilor Americane dedicate comunității de culoare.

Presărat cu imagini și interviuri care detaliază pregătirile și intenția puternică din spatele viziunii ei, ”Homecoming: Un film de Beyoncé” urmărește drumul emoționant de la concept creativ la mișcare culturală. Documentarul va fi lansat pe Netflix la aceeași dată în România cu premiera internațională, pe 17 aprilie.

Beyoncé Giselle Knowles-Carter (n. 4 septembrie 1981), cunoscută profesional ca Beyoncé, este o cântăreață de muzică R&B și actriță americană. Beyoncé a ajuns cunoscută în postura de componentă a grupului Destiny’s Child, formația de fete cu cele mai mari vânzări din istorie.

Knowles s-a născut în Houston, Texas, părinții săi fiind Matthew Knowles și Tina Beyoncé Knowles. Tatăl cântăreței este de origine afro-americană, iar mama sa, Tina, provine dintr-o familie de origine creolă franceză din Louisiana, cu rădăcini afro-americane, amerindiene și irlandeze. Viitoarei soliste i-a fost oferit numele de familie al mamei sale, întrucât, se dorea ca acesta să nu se piardă, deoarece doar un număr restrâns de persoane de sex masculin purtau acest nume. Beyoncé are și o soră, Solange, care a devenit ulterior cântăreață și actriță.

Homecoming: A Film by Beyoncé (2019) Online Subtitrat in Romana


Actori: Beyoncé
An: 2019
Gen: Documentare
IMDB: 8.1


Homecoming: A Film by Beyoncé (2019) Online Subtitrat


Trailer