Home Invasion (2016)

Home Invasion (2016) Film Online Subtitrat

Regia: David Tennant
Scenariu: Peter Sullivan
Actori: Natasha Henstridge, Liam Dickinson, Michael Rogers, Jason Patric, Scott Adkins
Anul: 2016
Gen: Thriller
IMDB: 7.0

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Atunci când o femeie bogată (NATASHA Henstridge) și fiul ei vitreg (Liam Dickinson) sunt vizate de un trio de hoți de experți (Scott Adkins, KYRA ZAGORSKY, MICHAEL ROGERS) în conacul lor de la distanță, doar ei formă de ajutor de vine de la un apel cu o garanție Sisteme de specialist (Jason Patric). Dar, așa cum intrușii devin tot mai ostilă și șovăie de conectare, ea trebuie să facă ceea ce este nevoie pentru a proteja fiul ei vitreg ca hotii au invadat pentru un anumit scop.

Home Invasion opinie rapid: Aceasta este o de-a-numerele suspans thriller și chiar deasupra par de la ceva ce ai vedea de durata de viață film canal în ceea ce privește ambele spectacole – Scott Adkins are în mod specific un moment bun joc personajul negativ din filmul Home Invasion – și toate în jurul valorilor de producție, dar abia. Deși nu mare, la numai 85 minute, este o vizionare rapid si a avut suficienta valoare de divertisment demn de închiriere, nu mai mult.

Home Invasion a fost ajutat de David “Nu Doctor Who” Tennant cu un scenariu scris de Peter Sullivan, care a fost responsabil pentru o varietate de filmele direct-to-video, cum ar fi Contractantul, Absolute Deception Poison Ivy: Societatea secretă și pentru totdeauna 16, acesta din urmă a fost unul dintre acele filme Durata de viață original. Așa cum am spus, acest lucru nu este un film teribil și direct la punct, astfel, deși nu va contesta privitorului, este o amendă de timp pierde-vară.

Acasă Home Invasion este prezentat cu un raport de aspect 1.78 ecran lat anamorfic și arată destul de decent, cu culori bune, aspect natural, pe tot parcursul. Există unele cazuri de banding, dar nimic prea distrag atenția. Discul include un standard adecvat și Dolby Digital 5.1 cale de stabilire a nivelurilor de dialog clare, dar alte elemente, cum ar fi muzica și scorul, este low-cheie.
În general, Home Invasion nu este de gând să conteste mintea cuiva sau ceva, dar nu este un film teribil, perfect acceptabil (nu mai vorbim de siguranță) pentru ceea ce este, un film rapid direct-to-video destinate aer pe durata de viață. DVD-ul lansat prin Sony Pictures Home Entertainment are bun video si audio transferuri, dar absolut nici caracteristici au fost incluse așa că veți termina repede în groapa bin Wal-Mart din filme online 2016 Home Invasion.