Home Invaders (2018)

Robyn din 2018 Home Invaders a cumpărat o casă mare cu speranța de a închiria camere de pe un site B & B. În calitate de designer de interior, știe că va avea nevoie de ajutor să o fixeze. De aceea îl angajează pe Drew să facă reparațiile la domiciliu. Își face griji că nu petrece destul de mult timp cu noul ei fiu, Ava. Așa cum Robyn se ocupă de tot, primește primul ei oaspete Beth. Ea este surprinsă de oaspeți pentru că nu a făcut publicitate pe site.

Cu toate acestea, atunci când Beth prezintă o bătaie mare de bani, Robyn îi permite să rămână. În curând, Robyn este infestat cu păianjeni, are un cadavru în casa ei și a urmărit cu un ferăstrău electric. Robyn nu are nici o idee cum sa scufundat viata ei sub control, pana cand ea se uita la vointa ei de a gasi o schimbare mare, care il transforma intr-un mort.

Nu este cel mai rau, dar nici cel mai bun nu este cel mai bun in 2018 Home Invaders. Oferă câteva momente șocante, iar Beth atacă oaspeții și ceilalți; cu toate acestea, complotul nu este nou pentru Lifetime. Ea aruncă o poveste de dragoste “complicată” pentru a încerca să-l păstreze pe spectator interesat, dar nu este suficient. Sfârșitul este previzibil. Pur și simplu stați și vă întrebați cât va dura Robyn să-l “primească”. Deci, rădăcină pentru Beth în această poveste și transforma o groază / suspans într-o comedie.


Regia: John Murlowski
Actori: Angie Patterson, Aria Pullman, Chad Michael Collins
An: 2018
Gen: Thriller
IMDB: 6.1


Home Invaders (2018) Online Subtitrat