Holy Terror (2017)

Crezând că fiul lor decedat nu este în pace, Molly și Tom întreabă un mijloc de contact. Dar, după ce invită un demon răzbunător să treacă, cuplul trebuie să învețe ajutorul unui preot dezgustat pentru a încerca un exorcism periculos.

În primul rând ignorați TOATE comentariile false și ratingurile pe care acest film le-a primit. Sunt foarte ușor de observat datorită textului lor ciudat și a laudelor prea mari ale regizorului / producătorului, în ciuda direcției teribile.

În urma recenziilor IMDb am verificat acest film Holy Terror online subtitrat. Am văzut mai mult sau mai puțin orice groază în existență, inclusiv multe filme groaznice … Aceasta ia tortul.

Scena de deschidere a arătat o promisiune, acțiune decentă și foarte întunecată. Din nefericire, totul este jos de acolo. Cuplul principal are chimie absolut zero, dialogul este complet nefiresc, munca la aparatul de fotografiat este înrăutățită și scorul este atât de sus. Nu ajută ca nimeni să nu poată acționa la toate … Ca niște copii timid de la liceu. Asta sau regizorul și-a distrus orice talent.

Am reușit să rămân cu ea până la primul incident “de atac” și l-am pierdut. Scorul de acțiune, groaznic și toate reacțiile groaznice … nu mai puteam să mă descurc. A devenit foarte evident faptul că scorul IMDb a fost fals și am avut la film off.


Regia: Rich Mallery
Actori: Kelly Lynn Reiter, Jesse Hlubik, Kristine DeBell
2017
Gen: Groaza
IMDB: 4.8


Holy Terror (2017) Online