Holmes & Watson (2018)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație de la 2euro/10lei!

Indragitul duet Will FerrellJohn C. Reilly revine intr-o noua comedie: Holmes & Watson (2018) online subtitrat, povestea super-detectivului Sherlock Holmes si a asistentului sau, dr. Watson, inspirata de romanul best-seller al lui Sir Arthur Conan Doyle.

De data aceasta, Sherlock Holmes si dr. Watson au o misiune regala: salvarea Reginei! Maleficul Moriartya revenit in scena, iar inspectorul Lestrade, seful Scotland Yard,apeleaza din nou, plin de speranta, la ajutorul super-detectivului. Se va descurca oare cu o asemenea provocare? Doar unul este Holmes! Si tot unul si Watson… din fericire!

De-a lungul anilor, Sherlock a fost personaj in multe filme, dar pentru prima data Holmes si Watson sunt protagonisti in egala masura, fiecare cu felul sau inegalabil de a fi: oricat de genial, cu logica lui ineditasi maniera incalcita de a cauta indicii si dezlega cele mai complicate cazuri, Sherlock Holmes este cam inadaptat din punct de vedere social si nimeni nu-i putea interpreta mai bine bizareriile decat Will Ferrell. Iar Watson ii este atat de loial partenerului sau incat nu se da in laturi nici de la cele mai… amuzante sacrificii.

Holmes & Watson (2018) Online Subtitrat in Romana


Titlu Romania: Holmes si Watson
Regia: Etan Cohen
Actori: Will Ferrell, John C. Reilly, Ralph Fiennes
An: Filme Online 2018
Gen: Aventura, Comedie, Crima
IMDB: 3.7


Holmes & Watson (2018) Online Subtitrat


Trailer


Review Holmes & Watson (2018)

Will Ferrell îl interpretează pe strălucitul detectiv Sherlock Holmes, iar John C. Reilly pe credinciosul său asistent, Dr. Watson. Ei sunt secondaţi de o distribuţie plină de nume celebre, cum ar fi Ralph Fiennes, care-l joacă pe personajul negativ Moriarty, Kelly Macdonald o interpretează pe menajera lui Holmes, Mrs. Hudson, Rebecca Hall pe strălucitoarea Dr. Grace Hart, iar Rob Brydon pe inspectorul Lestrade, şeful Scotland Yard-ului.

De-a lungul anilor au mai fost tentative de a-i reuni pe cei doi pe ecran, dar până la Holmes and Watson, nimic nu părea potrivit. Acesta era însă proiectul perfect. „S-a scurs ceva vreme, dar noi suntem prieteni şi am rămas în legătură,” susţine John.

Pentru Etan Coen, care a lucrat cu Will Ferrell în Get Hard, ocazia de a filma Holmes and Watson pe străzile vechi ale Londrei reprezenta încheierea unui capitol început cu opt ani în urmă, când el a venit cu ideea.

„E minunat să-i avem pe Will şi John împreună din nou, iar ceea ce fac ei se încadrează perfect în spiritul lui Sherlock Holmes’ pentru că dacă ai citit cărţile, relaţia dintre cele două personaje este doar la un pas distanţă faţă de ceea ce veţi vedea pe ecran”, susţine el. „Felul în care Holmes îl tratează pe Watson – aţi putea spune ‘îl abuzează’ pe Watson – în roman, se încadrează perfect în filonul unei comedii camaradereşti”.

Regizorul este extrem de ataşat de Sherlock Holmes, iar Holmes and Watson este o creaţie izvorâtă din dragoste. „Da, desigur”, exclamă el. „Am citit cărţile şi ştiu că mulţi nu ne vor crede, dar noi am încercat să rămânem fideli esenţei lui Sherlock, aşa surprinzătoare cum e ea, prin păstrarea logicii sale şi a modului original şi încâlcit de a aborda probele şi indiciile fiecărui caz.

Holmes and Watson, explică el, nu este o adaptare a unei povestiri pre-existente, ci mai degrabă este inspirat după Conan Doyle şi minunata lume victoriană şi mai apoi edwardiană a lui Sherlock Holmes şi ne va prezenta casa faimosului detectiv de pe Baker Street – unde doamna Hudson este stăpână absolută – şi multe alte personaje pe care fanii şi le amintesc cu siguranţă, inclusiv întruchiparea răului, care este Moriarty.

„Am furat câte puţin de la fiecare”, chicoteşte Etan. „Nu relatăm o poveste specifică ci în general modul în care gândeşte Sherlock. Şi mai e vorba despre relaţia acestor doi tipi şi modul în care Sherlock îl foloseşte pe Watson ca pe un instrument în rezolvarea cazurilor”. Şi mai este acolo şi multă comedie, afirmă Will. „Noi revenim cu Holmes and Watson după ce Sherlock a mai fost transpus pe ecrane de multe ori şi o facem cu mult umor, ceea ce ne dă libertatea de a dezvolta povestea în orice direcţie, oricât de neaşteptată ar fi. Suntem fideli epocii şi felului cum cei doi rezolvă misterul cazurilor, dar în acelaşi timp totul este ridicat la un alt nivel. Şi, după cum poate ştiţi, filmul nostru e prezentat prin prisma lui Watson. De obicei Sherlock era eroul principal. Iar în povestiri, Sherlock este foarte arogant – el nu vrea asta, dar e un geniu, iar lui Watson i se dau fel de fel de misiuni şi stă plecat luni de zile, aşa încât, între timp, Sherlock rezolvă crima. De aceea ne-am gândit ‘hai să explorăm lucrurile din punctul de vedere al lui Watson. Ce simte Watson?’ Watson este întotdeauna în planul doi, şi totuşi, el este un super-erou. El îl apără pe Sherlock atât fizic cât şi mental şi verbal în orice moment şi-i este atât de loial pentru că el ştie că se află în prezenţa unui geniu…”

Cu opt ani în urmă a intrat în producţie un Sherlock Holmes în regia lui Guy Ritchie, avându-l pe Robert Downey Jr. în rolul principal. De atunci au mai fost nişte versiuni TV, între care se numără versiunea BBC, cu Benedict Cumberbatch.

„Noi începusem să lucrăm înainte de filmul cu Robert Downey Jr., dar ei au reuşit să ajungă la linia de start înaintea noastră şi atunci am spus ‘ei bine, nu vrem să părem că îi copiem’ aşa că ne-am retras câţiva ani, iar acum am zis că “au trecut suficienţi ani de la ultima versiune cu Sherlock şi Watson” aşa că ne-am apucat de treabă”, relatează Etan.

Ca producător, Clayton Townsend subliniază faptul că Holmes and Watson este foarte diferit de ceea ce am văzut până acum. „Este un subiect care a fost abordat în multe feluri, iar acum este prezentat dintr-o perspectivă comică, ceea ce e complet diferit. Am făcut multe comedii în trecut, dar aceasta e unică prin aspectul şi execuţia sa elaborată. Şi vă rog să mă credeţi, este savuroasă.

„Când am citit scenariul pentru prima dată, l-am citit ca un simplu spectator. Şi trebuie să spun că n-am mai citit aşa ceva până acum.

„Cred că e o combinaţie excepţională – un film care te face să râzi şi totodată o poveste grozavă cu Sherlock Holmes, care conţine toate iţele încâlcite pe care şi le-ar dori cineva. Avem şi câteva surprize, dar nu vi le voi dezvălui ca să nu stric surpriza. Aşadar, când l-am citit, am râs cu poftă şi m-am simţit totodată atras de el, ceea ce reprezintă combinaţia ideală”.


Holmes & Watson (2018)
Holmes & Watson (2018) Online Subtitrat in Romana

Indragitul duet Will Ferrell - John C. Reilly revine intr-o noua comedie: Holmes & Watson (2018) online subtitrat, povestea super-detectivului Sherlock

Notă film - PortalulTauTV.net:
3