Hollywood Homicide (2003)

Să fii detectiv la Hollywood Homicide este doar o a doua ocupație din care să câștigi un ban cinstit. În citadela filmului sunt, cu siguranță, lucruri mult mai importante și interesante de făcut. Când “vechea gardă” face echipă cu “noua generație”, în mod sigur unul trage “hais” și altul “cea”, iar ce rezultă nu poate fi decât o comedie polițistă.

O crimă inexplicabilă în lumea muzicii rap, la Hollywood, declanșează ancheta criminalistică de rigoare. Cei doi “copoi” trimiși să caute urmele au și ei problemele lor personale care le mai pun și bețe în roate. Unul are probleme cu slujba, banii și cu viața, celălalt nu visează decât să devină actor.

Filmul este o comedie polițistă antrenantă care explorează dintr-un unghi inedit cum se împacă viața profesională și cea particulară a doi polițiști din departamentul de poliție al orașului Los Angeles. Harrison Ford dă viață lui Joe Gavilan, un veteran în meserie, dar cam cu nasul pe sus. Partenerul lui, K.C. Calden, interpretat de Josh Hartnett (tânărul star într-o vertiginoasă ascensiune), este mult mai interesat de activități extra-polițienenești ca yoga sau o carieră de actor. Doar suntem la Hollywood, nu?

Hollywood Homicide (2003) Online Subtitrat in Romana


Titlu Romania: Copoi de Hollywood
Regia: Ron Shelton
Actori: Harrison Ford, Josh Hartnett, Isaiah Washington
An: 2003
Gen: Actiune, Comedie, Crima
IMDB: 5.3


Hollywood Homicide (2003) Online Subtitrat


Trailer