Hollow Point (2019)

Când soția și fiica lui din filmul Hollow Point (2019) online subtitrat sunt omorâți fără sens, un om îndurerat se găsește răpus într-un război între un grup de vigilanti carismatici și crima care îi infectează orașul.

Hollow Point (2019) Online


Regia: Daniel Zirilli
Actori: Luke Goss, Dilan Jay, JuJu Chan
An: 2019
Gen: Actiune
IMDB: 4.8


Hollow Point (2019) Online


Trailer


Review Hollow Point (2019)

Hollow Point (2019) este unul dintre primele filme de actiune americane de a juca vreodata un actor din Sri Lanka debuteaza cu o distributie si o echipaj de femei si stereotipuri rostite pentru a contesta normele de film ale industriei cinematografice.

Hollow Point (2019) regizat de Daniel Zirilli, a produs și a jucat rolul americanului Dilan Jay din Sri Lanka, povestește despre un profesor de etică traumatizat, a cărui soție și fiică sunt omorâți fără sens, o cataclism care îl forțează să se alăture unui grup de vigilante carismatice să se confrunte cu ucigașul familiei sale, în timp ce se confruntă cu dilema sa personală în căutarea răzbunării și a justiției.

În ciuda faptului că Hollow Point este primul film de acțiune al lui Dilan Jay, împușcat și tăiat în Los Angeles și produs de compania sa, Halcyon Films, formația de staruri are talentul de lider: Luke Goss (Blade II, Hellboy: Armata de Aur), Juju Chan (Jurnalul lui Lincoln), Bill Duke (Mandy, Predator), Jay Mohr (Jerry Maguire, Street Kings), Michael Pare.

În rolul lui Hollow Point, Dilan Jay este principalul actor, profesorul Nolan Cooray, făcându-l pe Dilan unul dintre primii actori de la Sri Lankan într-un film american de acțiune – o mișcare strategică pe care speră să o inspire mai mulți producători, – roluri stereotipice de plumb. “M-am pus ca protagonist pe Sri Lankan, pentru că mi-am dat seama că dacă aș vrea să văd o stea indiană într-un film de acțiune american, cum ar fi Hollow Point, pur și simplu am avut ocazia să creez ocazia pentru că nu există – nu văd că se întâmplă încă “, a spus Dilan.

Incursiunea lui Dilan în film – în vârstă de 8 ani, ca muzician profesionist cu 5 albume – a început în 2010 cu rolul său principal în cel de-al doilea cel mai mare film bugetat din Sri Lanka, Privind înapoi pe leu, unde Dilan a jucat eroul care ia eliberat Insula din regiune colonială. Acest film distinctiv continuă să fie jucat în fiecare An Nou Sri Lanka pentru a sărbători libertatea țării de control britanic.