Holidays (2016)

Holidays (2016) Film Online Subtitrat


Gen: Comedie, Groaza
Scenariu: Anthony Scott Burns, Kevin Kolsch
IMDB: 5.2
Regizor(i): Anthony Scott Burns, Kevin Kolsch
Actori: Kevin Smith, Lorenza Izzo, Seth Green


Varianta cu subtitrare!

Versiune BRrip! Se lucreaza la subtitrare!


Trailer Holidays (2016)


Sinopsis Holidays (2016)

Fiecare are o latură întunecată, macabră, secrete neştiute de nimeni sau temeri pe care nu îndrăzneşte să le rostească, de teamă că acestea s-ar putea adeveri. Filmul Holidays este o antologie de lung metraj foarte reuşită, care oferă o perspectivă sumbră şi originală asupra unora dintre cele mai îndrăgite sărbători din toate timpurile. Este o producţie extrem de curajoasă, care ne sfidează folclorul, tradiţiile şi presupunerile într-un mod absolut unic. Irepetabil şi inconfundabil, făcând ca filmul să fie o adevărată celebrare a groazei în cele câteva zile care sunt. Pentru fiecare dintre noi, mai speciale, an după an.

Din 1982 clasic hitul “Creepshow” la mai multe succese recente, cum ar fi 2012 de “V / H / S” și 2015 a lui “Southbound”. Antologia de groază deține un loc adânc în inima de fani. Cu toate că tonul general al platformei poate fi inegale. Farmecul șubred permite vizionari in spatele acestor pantaloni scurți pentru a explora idei răsucite într-un mod cât mai eficient posibil.

O parte din ceea ce face ca Holidays o plăcere deviant este în secționa așteptări scăzute. Cu nouă directori la robinet pentru a ne aduce opt povestiri infricosatoare ale sarbatorilor, acest lucru ar fi putut fi cu ușurință o felie și zaruri parodie de-the-numere. Cu toate acestea, cea mai mare parte a poveștilor ajunge pentru ceva străin, destramare miezul originilor fiecare vacanță și filare un web sinistru.

Din păcate in Holidays, procedura începe o notă vagabond prin Dennis Widmyer si Kevin Kolsch lui “Ziua Îndrăgostiților”. Aparent proiectat înapoi de la un poantă sumbru, această poveste de agresiune de liceu si pofta imprumuta foarte mult de atât “Carrie” si Rob Zombie “Halloween” remake.